Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου 2012

Στον δρόμο προς το Όνειρό σου…

πηγή: http://www.facebook.com/photo.php?fbid=516124471734891&set=a.197669460247062.59663.193914440622564&type=1&theater

Στον δρόμο προς το Όνειρό σου…

Και τι γίνεται αν ακόμα δεν ξέρεις τι θέλεις;
Αν ξέρεις ακριβώς τι θέλεις, τότε θα πρέπει να θεωρείς τον εαυτό σου τυχερό. Είσαι πιο προχωρημένος από πολλούς ανθρώπους. 
Οι περισσότεροι από μας νιώθουμε τις επιθυμίες μας σε επιφανειακό επίπεδο, σαν ένα παιδί που βρίσκεται ξαφνικά μέσα σε ένα μαγαζί με ζαχαρωτά, κοιτάζει γύρω του με μάτια ορθάνοιχτα και θέλει όλεs τις καραμέλες που βλέπει μπροστά του. Και η αλήθεια, δυστυχώς, είναι ότι πάρα πολύ συχνά παίρνουμε τις καραμέλες των επιθυμιών μας και τις καταπίνουμε αμάσητες, για να μείνουμε έπειτα με το στομαχόπονο της απογοήτευσης.
Αν μπορείς να νιώσεις μέσα σου ένα βαθύτερο είδος επιθυμίας της ψυχής, μιας επιθυμίας να εκφράσεις τη δημιουργικότητά σου, να μοιραστείς την αγάπη σου, να συνεισφέρεις στον κόσμο ό,τι καλύτερο έχεις, τότε έχεις μπει για τα καλά στο δρόμο σου, γιατί από αυτές τις επιθυμίες προέρχεται η αληθινή ευτυχία. Το σύμπαν δουλεύει με πολύ οργανωμένο τρόπο. Η σκέψη και η πρόθεση δημιουργούν. Η σκέψη και η πρόθεση που αναδύονται από τον αυθεντικό σου εαυτό, από την ψυχή σου, δημιουργούν γαλήνη και ευτυχία.
Αν δεν έχεις ιδέα για το τι θέλεις, αν δεν έχεις ιδέα για το ποια είναι η επιθυμία της καρδιάς σου, τότε συνειδητοποίησε ότι μπορεί να χρειαστεί να περάσεις από μια διαδικασία διαγραφής για να ανακαλύψεις την απάντηση. Ξεκίνα απομακρύνοντας την προσοχή σου από τον εαυτό σου και εστιάζοντάς την στο να βοηθήσεις κάποιον άλλο. Δοκίμασε να εργαστείς εθελοντικά σε κάτι που σε ελκύει. Μπορεί αυτό να είναι μια βιβλιοθήκη, ένας χώρος διανομής συσσιτίου σε απόρους, ένα νοσοκομείο ή μια οργάνωση που συγκεντρώνει χρήματα για φιλανθρωπικούς σκοπούς. Δεν έχει σημασία τι θα είναι. Μπες ολοκληρωτικά και με πάθος μέσα στη ζωή και πρόσφερε ό,τι καλύτερο διαθέτεις. Με αυτό τον τρόπο θα θυμηθείς ποιος πραγματικά είσαι, επειδή θα δουλεύεις μέσα από την ψυχή σου.
Δοκίμασέ το για εικοσιτέσσερις ώρες και θα δεις ότι λειτουργεί. Το δόσιμο, η προσφορά είναι ό,τι πρέπει για τη συντριβή του εγώ. Διαλύουν την προσκόλλησή μας στον εαυτό μας και στα προβλήματά μας, καθώς και την ανάγκη μας να έχουμε τον έλεγχο των πάντων. Μας απαλλάσσουν από τα ίδια μας τα βάρη και μας ξανασυνδέουν με τον κόσμο.


σημ. Αν δεν ανοίγουν οι σύνδεσμοι κάντε τους μαρκάρισμα, αντιγραφή, επικόλληση πάνω

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις