πηγή http://www.facebook.com/photo.php?fbid=304272603013450&set=a.267803356660375.59783.264580240316020&type=1&theater
magyreuontas.blogspot.gr
σημ. Αν δεν ανοίγουν οι σύνδεσμοι κάντε τους μαρκάρισμα, αντιγραφή, επικόλληση πάνω
1 μέτριο κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 σκελίδα σκόρδο κομμένη στη μέση(αν θέλετε την αφερείτε στο τέλος)
1 σκελίδα σκόρδο κομμένη στη μέση(αν θέλετε την αφερείτε στο τέλος)
250 γρ. μανιτάρια κονσέρβας (πολύ καλά πλυμένα,στραγγισμένα και περασμένα από το μούλτι να γίνουν κιμάς)
1/2 ποτήρι του κρασιού κόκκινο κρασί
αλάτι,πιπέρι,κύμινο
1 ντοματάκι κον-κασέ
1 κουταλιά πελτέ ντομάτας
1 πακέτο μακαρόνια της αρεσκείας μας βρασμένα κατά τα γνωστά
Ρίχνουμε στο ζεστό λάδι το κρεμμύδι και το σκόρδο να σοταριστούν.
Προσθέτουμε τα αλεσμένα μανιτάρια και σοτάρουμε για λίγο.
Σβήνουμε με το κρασί.
Προσθέτουμε τα μπαχαρικά το κον-κασέ και τον πελτέ.
Σκεπάζουμε και αφήνουμε τη σάλτσα μας να σιγοβράσει μέχρι να εξατμιστούν τα υγρά της και να μείνει μόνο με το λάδι.
Βάζουμε σε πιατέλα τα μακαρόνια,μας απλώνουμε μπόλικη σάλτσα και πασπαλίζουμε με φυτικό τυρί.
Με τον συγκεκριμένο κιμά μπορούμε να φτιάξουμε και πολλά άλλα νηστήσιμα φαγητά!!
magyreuontas.blogspot.gr
σημ. Αν δεν ανοίγουν οι σύνδεσμοι κάντε τους μαρκάρισμα, αντιγραφή, επικόλληση πάνω
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου