Πιπεροντομάτα
Σ' ένα γουδί λιώνουμε το σκόρδο με μια πρέζα αλάτι. βάζουμε το σκόρδο με τα υπόλοιπα υλικά στο μπλέντερ και χτυπάμε μέχρι να πάρουμε μια δεμένη αλοιφή.
Σερβίρουμε με φρέσκο ψωμί.
lovecooking.gr
σημ. Αν δεν ανοίγουν οι σύνδεσμοι κάντε τους μαρκάρισμα, αντιγραφή, επικόλληση πάνω
Μια πεντανόστιμη αλοιφή που θα χρησιμεύσει σαν ορεκτικό σε οποιοδήποτε
τραπέζι κι αν κάνουμε. Εύκολα, γρήγορα, νόστιμα και φθηνά.
• 2 σκελίδες σκόρδο
• ¾ του φλιτζανιού πελτές ντομάτας
• 1 βάζο πιπεριές Φλωρίνης στραγγισμένες
• 2/3 του φλιτζανιού καρύδια
• ½ φλιτζάνι ελαιόλαδο
• ½ κουταλάκι κόλιανδρο
• ½ κουταλάκι πιπέρι καγιέν
• ½ φλιτζανιού ψιλοκομμένο μαϊντανό
Σ' ένα γουδί λιώνουμε το σκόρδο με μια πρέζα αλάτι. βάζουμε το σκόρδο με τα υπόλοιπα υλικά στο μπλέντερ και χτυπάμε μέχρι να πάρουμε μια δεμένη αλοιφή.
Σερβίρουμε με φρέσκο ψωμί.
lovecooking.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου