Καττημέρια Λήμνου Παραδοσιακά με Τυρί
Bαθμολογία: | 4 ψήφοι |
Περιγραφή
Εξαιρετικός και νοστιμότατος μεζές για κρασάκι αλλά και για σνακ στην παραλία! Τα παιδιά το λατρεύουν!!Τι χρειαζόμαστε:
- 1 κιλό αλεύρι -καλύτερα μισό μαλακό και μισό σκληρό
- Γάλα όσο πάρει (αντί για νερό) για να γίνει ένα ζυμαρι μαλακό και εύπλαστο
- 6 αυγά
- 1 φλυτζάνακι του καφέ ελαιόλαδο για επάλειψη
- Ελάχιστο αλάτι
- Τυρί τριμμένο-κατά προτίμηση τυρί σκληρό Λήμνου, αλλά και οποιοδήποτε σκληρό κίτρινο τυράκι.
- Ελαιόλαδο για το τηγάνισμα
Στα γρήγορα
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου