Τετάρτη 21 Νοεμβρίου 2012

Φασολάκια πράσινα σκορδάτα


 Φασολάκια πράσινα σκορδάταΦασολάκια πράσινα σκορδάτα

Απλή, εύκολη και νόστιμη συνταγή για πράσινα φασολάκια, βραστά, σκορδάτα. Πολύ καλό συνοδευτικό για ψητά κρέατα, αλλά και για ένα ελαφρύ, διαιτητικό γεύμα.


• Καθαρισμένα πράσινα φασολάκια: 1 κιλό (φρέσκα ή κατεψυγμένα)


• Ελαιόλαδο: 4 κουταλιές σούπας
• Τριμμένο σκόρδο: 2 σκελίδες
• Αλάτι: όσο σας αρέσει

Βάζετε σε κατσαρόλα νερό να βράσει και προσθέτετε λίγο αλάτι. Προσθέτετε και τα φασολάκια και τα αφήνετε να βράσουν μέχρι να μαλακώσουν (15 περίπου λεπτά)


Τα στραγγίζετε.


Βάζετε στην κατσαρόλα το ελαιόλαδο και το σκόρδο. Την βάζετε στη φωτιά και προσθέτετε και τα φασολάκια. Τα ανακατεύετε να τυλιχτούν ολόγυρα με το ελαιόλαδο και το σκόρδο για 3 - 4 λεπτά.


Κατεβάζετε από την φωτιά, αδειάζετε σε πιατέλα και τα σερβίρετε ζεστά.


radicio.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις