Τηγανιτά κολοκυθάκια με παρμεζάνα
2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
1 1/2 κουταλιά της σούπας ανάλατο βούτυρο
1/4 φλιτζανιού ψιλοκομμένο κρεμμύδι
2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
1 1/2 κουταλιά της σούπας ανάλατο βούτυρο
1/4 φλιτζανιού ψιλοκομμένο κρεμμύδι
1/4 κούπας ψιλοκομμένο φρέσκο μαϊντανό
1 κιλό φρέσκα κολοκυθάκια, κομμένα σε μπαστούνια
1 κύβο ζωμό κρέατος ή λαχανικών
1 κουταλάκι του γλυκού ξερό θυμάρι ή 1 κουταλιά της σούπας φρέσκο θυμάρι, ψιλοκομμένο
Αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι
1 φλιτζάνι παρμεζάνα
1 κιλό φρέσκα κολοκυθάκια, κομμένα σε μπαστούνια
1 κύβο ζωμό κρέατος ή λαχανικών
1 κουταλάκι του γλυκού ξερό θυμάρι ή 1 κουταλιά της σούπας φρέσκο θυμάρι, ψιλοκομμένο
Αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι
1 φλιτζάνι παρμεζάνα
περισσότερα στο σύνδεσμο : http://www.facebook.com/photo.php?fbid=296292023811508&set=a.267803109993733.59782.264580240316020&type=1&theater
σημ. Αν δεν ανοίγουν οι σύνδεσμοι κάντε τους μαρκάρισμα, αντιγραφή, επικόλληση πάνω
σημ. Αν δεν ανοίγουν οι σύνδεσμοι κάντε τους μαρκάρισμα, αντιγραφή, επικόλληση πάνω
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου