Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2013

Frozen yogurt αλά ελληνικά

Σας αρέσει · 22 ώρες πριν

 Frozen yogurt αλά ελληνικά

• 700 γρ. πλήρες, ελληνικό αγελαδινό γιαούρτι
• 200 γρ. κρυσταλλική ζάχαρη
• 3 βανίλιες

Βάζετε όλα μαζί τα υλικά σε μπολ και ανακατεύετε πολύ καλά μέχρι να λιώσει εντελώς η ζάχαρη.

Τοποθετήστε το μείγμα στην κατάψυξη για δύο ώρες. Στη συνέχεια βγάλτε το μείγμα και «χτυπήστε» το με το μίξερ μέχρι να γίνει αφράτο.

Τη διαδικασία αυτή θα πρέπει να την επαναλάβετε τουλάχιστον για άλλες 2 φορές ακόμη.

Όταν είναι έτοιμο, το σερβίρετε σε μπολάκια παγωτού και στολίζετε με ψιλοκομμένα φρέσκα φρούτα ή, αν προτιμάτε μια πιο γλυκιά εκδοχή, περιχυμένο με λιωμένη σοκολάτα και θρυμματισμένα μπισκότα σοκολάτας.
womenonly.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις