Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου 2013

Περιοδικό Αναζήτηση


Περιοδικό Αναζήτηση

«Προφητείες» που αφορούν εμάς τους Έλληνες: Πριν από αρκετά χρόνια σε ένα παλιό Αγγλικό βιβλίο, έκδοσης περίπου του 1830, o συγγραφέας του να λέει ότι κάποτε επισκέφτηκε την Μέση Ανατολή Εκεί είχε συναντήσει αφηγητές μιας παράξενης παράδοσης. Αυτοί οι άνθρωποι, έγραφε, έλεγαν ότι κάποτε θα διεξαχθεί ένας πολύ μεγάλος και φοβερός ιδεολογικός πόλεμος.

Η παράδοση έλεγε ότι το πόλεμο αυτό θα τον κερδίσουν τελικά οι Έλληνες και μετά θα ενωθούν οι τρείς μεγάλες θρησκείες αναγνωρίζοντας στους Έλληνες την πατρότητα όλων των θρησκειών.

Διαβάζοντας επίσης κανείς τον Νοστράδαμο συναντά περίπου τα ίδια. Ο Νοστράδαμος, πριν από πέντε αιώνες, προφήτευσε ότι η γη της Αττικής ή όπως την ονομάζει η γη της σοφίας θα γίνει η αιτία ο Ποντίφικας να καταλήξει στον βυθό της θάλασσας.

Άραγε θα γίνει κάποτε αυτός ο ιδεολογικός πόλεμος φανερά ή θα διεξαχθεί στο παρασκήνιο; Θα γίνει από ένα ή πολλούς φωτισμένους ανθρώπους; Εγώ προσωπικά δεν πιστεύω σε προφητείες. Το έγραψα γιατί αναφέρει εμάς τους Έλληνες. Κάτω ο Νοστραδαμος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις