Δευτέρα 4 Μαρτίου 2013

Σχεδιαστικές ιδέες



Σχεδιαστικές ιδέες για να διακοσμήσετε το σπίτι σας την άνοιξη

Μαζί με τον ερχομό της άνοιξης, συχνά νιώθουμε την ανάγκη να αλλάξει κάτι στο σπίτι μας. Η άνοιξη είναι η εποχή της αναγέννησης της φύσης και είναι η στιγμή για να κάνετε ένα γενικό καθαρισμό του σπιτιού σας και να το διακοσμήσει εκ νέου, προκειμένου να δώσει μια αίσθηση φρεσκάδας και αισιοδοξίας.

Μπορείτε να αλλάξετε τη διακόσμηση του σπιτιού σας και η σχεδιαστική εμφάνιση να συμβαδίζει με την άνοιξη χωρίς να επενδύσετε πολλά χρήματα. Είναι εκπληκτικό το πως κάποιες μικρές αλλαγές που μπορείτε να κάνατε στην πράξη, μπορείτε να έχουν αξιοσημείωτες επιπτώσεις στην ανοιξιάτικη διακόσμηση. Εδώ έχουμε για “σας σχεδιαστικές ιδέες για να διακοσμήσετε το σπίτι σας για την άνοιξη και να δημιουργήσετε μια νέα και ευάερη ατμόσφαιρα.

Τα υφάσματα θα δώσουν ζωή σε ένα δωμάτιο με το χρώμα και το φινίρισμα τους, από κουρτίνες, κλινοσκεπάσματα, διακοσμητικά μαξιλάρια εως διάφορα αξεσουάρ για τις καρέκλες ή τα χαλιά με διαφορετικά σχήματα και σχέδια. Βασικά, τα υφάσματα είναι αυτά που σας επιτρέπουν να παίξετε με τις σκιές και τα χρώματα για να αλλάξετε την εικόνα του σπιτιού σας σε μια μέρα. Επιλέξτε κουρτίνες σε ζωηρά χρώματα, με διάφορα μοτίβα λουλουδιών. Μπορείτε να επιλέξετε ένα συνδυασμό χρωμάτων για μία χαρούμενη διακόσμηση. Εάν χρησιμοποιείτε τη δημιουργικότητά σας, μπορείτε να γυρίσετε για παράδειγμα ένα συνηθισμένο κρεβάτι σε ένα σημείο ενδιαφέροντος, απλά αλλάζοντας τα σκεπάσματα σε άλλο χρώμα ή άλλο σχέδιο.

Κάνετε μια δήλωση με φωτεινά χρώματα που υποδηλώνουν την ιδέα της φύσης την άνοιξη: πράσινο, ροζ, γαλάζιο, λεβάντα. Θα δώσουν στο σπίτι σας μια αέρινη και δροσερή ατμόσφαιρα που θα δημιουργήσει μια αίσθηση αισιοδοξίας και της ενέργειας.


texnotropieskaidiakosmisi.
com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις