ΣΥΜΒΟΛΑΙΑΚΗ ΓΕΩΡΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ «ΙΠΠΟΦΑΕΣ»

Η  εταιρεία «SYMAGRO» ΣΠ.ΓΑΤΣΙΟΣ & ΣΙΑ είναι γνωστή για την εισαγωγή της καλλιέργειας του ιπποφαούς στην Ελλάδα, με τον συνεργάτη της Γεωπόνο Κάσσανδρο Γάτσιο και είναι ο βασικός αρωγός της καλλιέργειας του ιπποφαούς στην Ελλάδα. Η SYMAGRO με σκοπό την ανάπτυξη της  εμπορίας των καρπών και των φύλλων του ιπποφαούς που παράγονται στην χώρα μας και την οικονομική και εμπορική διέξοδο για τους εκατονταδες υπάρχοντες αλλα και μελλοντικούς παραγωγούς ανακοινώνει ότι, από το θέρος- φθινόπωρο του 2013 θα μπορεί να υπογράφει  συμβόλαιο συνεργασίας με παραγωγούς του ιπποφαούς που επιθυμούν να εξασφαλίσουν την διάθεση της παραγωγής τους με πολύ ικανοποιητικές τιμές.
Στα πλαίσια αυτά, η εταιρεία μας συνεργάζεται κατ’ αποκλειστικότητα με την πρωτοπόρο εταιρεία εμπορίας των προϊόντων του ιπποφαούς στην Ελλάδα, SUPER FOODS (http://www.superfoods.gr) η οποία  έχει ένα καλά ανεπτυγμένο δίκτυο εμπορίας και διανομής στην χώρα μας και στο εξωτερικό των προϊόντων του ιπποφαούς ώστε να υπάρξει διέξοδος στην ελληνική παραγωγή του ιπποφαούς.
Παράλληλα βρισκόμαστε σε συνεργασία με την εταιρεία ΓΝΗΣΙΕΣ ΓΕΥΣΕΙΣ(genuinetastes.com) αλλα και τον μεγαλύτερο αγροτικό  συνεταιρισμό στην Ελλάδα για το ιπποφαές την  <<ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΙΑΚΗ ΓΗ>> (http://www.pelland.gr) που ιδρύθηκε το 2010 στην ιστορική περιοχή της Μεσσηνίας.
Η εταιρεία μας επιπλέον προσφέρει στον έλληνα παραγωγό μια ολοκληρωμένη πρόταση συνεργασίας και εγγυημένο συμβόλαιο για την καλλιέργεια και την εμπορία του ιπποφαούς.
Η πρόταση αφορά:
  • την προμήθεια στους παραγωγούς, πιστοποιημένων φυτών ιπποφαούς των καλύτερων ποικιλιών της Ευρώπης.
  • την  δωρεάν τεχνική στήριξη των παραγωγών στα θέματα καλλιέργειας και παραγωγής,.
  • την παραλαβή των φύλλων και των καρπών του ιπποφαούς από τους συνεργαζόμενους παραγωγούς.
  • την τυποποίηση και εμπορία των προϊόντων του ιπποφαούς.
  • Ικανοποιητικές και εγγυημένες τιμές στους παραγωγούς.
Οι ενδιαφερόμενοι για περισσότερες πληροφορίες μπορούν να έρθουν σε επαφή με την εταιρεία μας στα:
Τηλ. 26510 07653
6944846475
FAX : 26510 07674