Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου 2013

ΕΝΑ ΑΛΛΙΩΤΙΚΟ ΜΑΡΜΠΡΕ

Αρτοποιεια & Συνταγες.
Φωτογραφία: (Bessy) 
Καλημέρα! Λοιπόν,χθες ήταν η μέρα της πατέντας! Εφτιαξα ένα κέικ που οι δικοι μου το λάτρεψαν! Σας παραχωρώ τη συνταγή!

ΕΝΑ ΑΛΛΙΩΤΙΚΟ ΜΑΡΜΠΡΕ

ΥΛΙΚΑ

250 ΓΡ ΒΟΥΤΥΡΟ ΣΕ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΔΩΜΑΤΙΟΥ
2 ΠΟΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ ΖΑΧΑΡΗ
6 ΑΥΓΑ
2 ΒΑΝΙΛΙΕΣ
1 ΠΟΤΗΡΙ ΓΑΛΑ ΦΡΕΣΚΟ Η ΕΒΑΠΟΡΕ ΑΡΑΙΩΜΕΝΟ
1  ΚΟΥΤΑΛΙΑ ΤΗΣ ΣΟΥΠΑΣ ΑΜΥΓΔΑΛΟΣΚΟΝΗ
85 ΓΡ ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΓΕΜΙΣΤΑ ΜΕ ΓΕΥΣΗ ΦΡΑΟΥΛΑ(ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΚΕΤΟ)
4 ΚΟΥΤΑΛΙΕΣ ΤΗΣ ΣΟΥΠΑΣ ΠΡΑΛΙΝΑ ΦΟΥΝΤΟΥΚΙΟΥ(ΜΕΡΕΝΤΑ)
1 ΚΟΥΤΑΛΙΑ ΤΗΣ ΣΟΥΠΑΣ ΜΠΕΙΚΙΝ
500 ΓΡ ΦΑΡΙΝΑ(ΟΣΟ ΠΑΡΕΙ)

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
ΠΡΟΘΕΡΜΑΙΝΟΥΜΕ ΤΟ ΦΟΥΡΝΟ ΣΤΟΥΣ 175.
ΒΟΥΤΥΡΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΕΥΡΩΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΦΟΡΜΑ ΓΙΑ ΚΕΙΚ(26εκ) ΜΕ ΤΡΥΠΑ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΤΗ ΚΑΤΑΨΥΞΗ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΙΓΜΑ.
ΧΤΥΠΑΜΕ ΣΤΟ ΜΙΞΕΡ,ΤΟ ΒΟΥΤΥΡΟ ΚΑΙ ΤΗ ΖΑΧΑΡΗ ΜΕΧΡΙ Ν ΆΦΡΑΤΕΨΕΙ.
ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΕΝΑ-ΕΝΑ ΤΑ ΑΥΓΑ,ΤΙΣ ΒΑΝΙΛΙΕΣ,ΤΗΝ ΑΜΥΓΔΑΛΟΣΚΟΝΗ.
ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΕΝΑΛΛΑΞ ΤΟ ΓΑΛΑ ΜΕ ΤΗ ΦΑΡΙΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΠΕΙΚΙΝ.
ΣΕ ΕΝΑ ΜΠΟΛ ΑΔΕΙΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΜΙΣΟ ΜΕΙΓΜΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΗ ΠΡΑΛΙΝΑ,ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΝΤΑΣ ΚΑΛΑ.
ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΤΗ ΦΟΡΜΑ ΑΠΟ ΤΗ ΚΑΤΑΨΥΞΗ,ΧΤΥΠΑΜΕ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΤΟ ΠΟΛΥ ΑΛΕΥΡΙ(ΤΟ ΧΥΝΟΥΜΕ ΣΕ ΛΑΔΟΚΟΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΞΑΝΑΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΛΟΓΟ) ΚΑΙ ΧΥΝΟΥΜΕ ΤΟ ΣΟΚΟΛΑΤΕΝΙΟ ΜΕΙΓΜΑ. ΜΠΗΓΟΥΜΕ ΕΛΑΦΡΩΣ ΤΑ ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΦΡΑΟΥΛΑΣ,ΚΟΜΜΕΝΑ ΣΤΗ ΜΕΣΗ.
ΧΥΝΟΥΜΕ ΤΟ ΛΕΥΚΟ ΜΕΙΓΜΑ ΑΠΟ ΠΑΝΩ,ΚΟΥΝΑΜΕ ΕΛΑΦΡΩΣ!
ΔΕ ΚΑΝΟΥΜΕ ΝΕΡΑ ΜΕ ΤΟ ΜΑΧΑΙΡΙ,ΤΟ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΩΣ ΕΧΕΙ.
ΨΗΝΟΥΜΕ ΓΙΑ 1 ΩΡΑ ΚΑΙ 5' ΠΕΡΙΠΟΥ!
ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΚΡΥΩΣΕΙ,ΑΝΑΠΟΔΟΓΥΡΙΖΟΥΜΕ ΣΕ ΠΙΑΤΕΛΑ ΚΑΙ ΠΑΣΠΑΛΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΑΧΝΗ.

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!
(Bessy)
Καλημέρα! Λοιπόν,χθες ήταν η μέρα της πατέντας! Εφτιαξα ένα κέικ που οι δικοι μου το λάτρεψαν! Σας παραχωρώ τη συνταγή!

ΕΝΑ ΑΛΛΙΩΤΙΚΟ ΜΑΡΜΠΡΕ


ΥΛΙΚΑ

250 ΓΡ ΒΟΥΤΥΡΟ ΣΕ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΔΩΜΑΤΙΟΥ
2 ΠΟΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ ΖΑΧΑΡΗ
6 ΑΥΓΑ
2 ΒΑΝΙΛΙΕΣ
1 ΠΟΤΗΡΙ ΓΑΛΑ ΦΡΕΣΚΟ Η ΕΒΑΠΟΡΕ ΑΡΑΙΩΜΕΝΟ
1 ΚΟΥΤΑΛΙΑ ΤΗΣ ΣΟΥΠΑΣ ΑΜΥΓΔΑΛΟΣΚΟΝΗ
85 ΓΡ ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΓΕΜΙΣΤΑ ΜΕ ΓΕΥΣΗ ΦΡΑΟΥΛΑ(ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΚΕΤΟ)
4 ΚΟΥΤΑΛΙΕΣ ΤΗΣ ΣΟΥΠΑΣ ΠΡΑΛΙΝΑ ΦΟΥΝΤΟΥΚΙΟΥ(ΜΕΡΕΝΤΑ)
1 ΚΟΥΤΑΛΙΑ ΤΗΣ ΣΟΥΠΑΣ ΜΠΕΙΚΙΝ
500 ΓΡ ΦΑΡΙΝΑ(ΟΣΟ ΠΑΡΕΙ)

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
ΠΡΟΘΕΡΜΑΙΝΟΥΜΕ ΤΟ ΦΟΥΡΝΟ ΣΤΟΥΣ 175.
ΒΟΥΤΥΡΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΕΥΡΩΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΦΟΡΜΑ ΓΙΑ ΚΕΙΚ(26εκ) ΜΕ ΤΡΥΠΑ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΤΗ ΚΑΤΑΨΥΞΗ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΙΓΜΑ.
ΧΤΥΠΑΜΕ ΣΤΟ ΜΙΞΕΡ,ΤΟ ΒΟΥΤΥΡΟ ΚΑΙ ΤΗ ΖΑΧΑΡΗ ΜΕΧΡΙ Ν ΆΦΡΑΤΕΨΕΙ.
ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΕΝΑ-ΕΝΑ ΤΑ ΑΥΓΑ,ΤΙΣ ΒΑΝΙΛΙΕΣ,ΤΗΝ ΑΜΥΓΔΑΛΟΣΚΟΝΗ.
ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΕΝΑΛΛΑΞ ΤΟ ΓΑΛΑ ΜΕ ΤΗ ΦΑΡΙΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΠΕΙΚΙΝ.
ΣΕ ΕΝΑ ΜΠΟΛ ΑΔΕΙΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΜΙΣΟ ΜΕΙΓΜΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΗ ΠΡΑΛΙΝΑ,ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΝΤΑΣ ΚΑΛΑ.
ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΤΗ ΦΟΡΜΑ ΑΠΟ ΤΗ ΚΑΤΑΨΥΞΗ,ΧΤΥΠΑΜΕ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΤΟ ΠΟΛΥ ΑΛΕΥΡΙ(ΤΟ ΧΥΝΟΥΜΕ ΣΕ ΛΑΔΟΚΟΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΞΑΝΑΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΛΟΓΟ) ΚΑΙ ΧΥΝΟΥΜΕ ΤΟ ΣΟΚΟΛΑΤΕΝΙΟ ΜΕΙΓΜΑ. ΜΠΗΓΟΥΜΕ ΕΛΑΦΡΩΣ ΤΑ ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΦΡΑΟΥΛΑΣ,ΚΟΜΜΕΝΑ ΣΤΗ ΜΕΣΗ.
ΧΥΝΟΥΜΕ ΤΟ ΛΕΥΚΟ ΜΕΙΓΜΑ ΑΠΟ ΠΑΝΩ,ΚΟΥΝΑΜΕ ΕΛΑΦΡΩΣ!
ΔΕ ΚΑΝΟΥΜΕ ΝΕΡΑ ΜΕ ΤΟ ΜΑΧΑΙΡΙ,ΤΟ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΩΣ ΕΧΕΙ.
ΨΗΝΟΥΜΕ ΓΙΑ 1 ΩΡΑ ΚΑΙ 5' ΠΕΡΙΠΟΥ!
ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΚΡΥΩΣΕΙ,ΑΝΑΠΟΔΟΓΥΡΙΖΟΥΜΕ ΣΕ ΠΙΑΤΕΛΑ ΚΑΙ ΠΑΣΠΑΛΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΑΧΝΗ.

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις