Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2013

Ρεβανί Θεσσαλονίκης

Στελα Παναγιωτιδου.
Φωτογραφία: 200 γρ σιμιγδαλι ψιλο
150 γρ φαρι  ναπ
250 γρ ζαχαρη
100 γρ  γαλα
 4 η 5 αυγα
2,5 γρ αλατι
1 βανιλια
λιγη μαστιχα Χιου
Σιροπι.
600 γρ ζαχαρη
600 γρ νερο
50 γμ μαργαρινη
χυμο ενος λεμονιου.
Ρεβανί Θεσσαλονίκης
 
200 γρ σιμιγδαλι ψιλο
150 γρ φαρι ναπ
250 γρ ζαχαρη
100 γρ γαλα
4 η 5 αυγα
2,5 γρ αλατι
1 βανιλια
λιγη μαστιχα Χιου
Σιροπι.
600 γρ ζαχαρη
600 γρ νερο
50 γμ μαργαρινη
χυμο ενος λεμονιου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις