Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2013

Παραδοσιακή κοτόπιτα

http://www.agrotikabook.gr/%CF%80%CE%B1%CF%81%CE%B1%CE%B4%CE%BF%CF%83%CE%B9%CE%B1%CE%BA%CE%AE-%CE%BA%CE%BF%CF%84%CF%8C%CF%80%CE%B9%CF%84%CE%B1-%CE%B1%CF%80%CE%BF-%CF%84%CE%B7-%CE%B3%CE%B9%CE%B1%CE%B3%CE%B9%CE%AC-%CE%BC%CE%B1%CF%81%CE%AF%CE%BD%CE%B1

Παραδοσιακή κοτόπιτα απο τη γιαγιά Μαρίνα


ΛΟΙΠΟΝ ΠΑΜΕ ΚΟΤΟΠΙΤΑ.........
ΟΤΑΝ ΑΓΟΡΑΖΩ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΚΟΒΩ ΤΑ ΜΠΟΥΤΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΦΤΕΡΟΥΓΙΕΣ ΣΕ ΨΑΧΝΑΚΙ ΠΟΥ ΕΧΩ ΞΕΚΛΕΨΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΜΟΝΟΚΟΜΑΤΟ ΕΝΝΟΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΒΑΖΩ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ ΜΕ ΠΑΤΑΤΟΥΛΕΣ. 
ΚΟΒΩ ΜΕΤΑ ΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΑΦΑΙΡΩ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΚΑΛΑ, ΒΓΑΖΩ ΤΑ ΙΣΙΑ ΚΟΜΑΤΙΑ ΣΕ ΜΟΡΦΗ ΣΝΙΤΣΕΛ ΚΑΙ ΟΣΑ ΚΟΜΑΤΑΚΙΑ ΠΕΡΙΣΣΕΥΟΥΝ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΡΟΥΜΠΟΥΛΑ ΤΑ ΚΑΝΩ ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΟΣΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΑ ΚΟΜΑΤΑΚΙΑ ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΙ ΤΑ ΚΑΝΩ . 
ΒΡΑΖΩ ΤΩΡΑ ΤΑ ΚΟΚΑΛΑ ΣΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΧΩ ΠΡΟΣΘΕΣΕΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΚΡΕΜΜΥΔΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟ, 2 ΚΑΡΟΤΑ, 2 ΚΟΛΟΚΥΘΙΑ ,2-3 ΠΑΤΑΤΟΥΛΕΣ ,2 ΚΛΩΝΑΡΑΚΙΑ ΣΕΛΙΝΟ .
ΑΦΟΥ ΒΡΑΣΟΥΝ ΤΑ ΣΟΥΡΩΝΩ ΠΕΤΩ ΤΟ ΣΕΛΙΝΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΩΡΑΙΑ ΣΑΛΑΤΑ ΟΤΑΝ ΚΡΥΩΣΟΥΝ ΜΕ ΚΡΕΜΜΥΔΑΚΙ ΦΡΕΣΚΟ ΑΓΓΟΥΡΑΚΙΑ ΤΟΥΡΣΙ ΑΝΙΘΟ, 2 ΑΥΓΑ ΣΦΙΚΤΑ ΚΑΙ ΣΑΛΤΣΟΥΛΑ ΑΠΟ ΜΑΓΙΟΝΕΖΑ, ΣΑΛΤ ΚΡΙΜ ΚΑΙ ΜΟΥΣΤΑΡΔΑ . 
ΤΩΡΑ ΞΕΚΟΚΑΛΙΖΩ ΤΟ ΨΑΧΝΟ, ΠΡΟΣΘΕΤΩ 3 ΑΥΓΑ , 3ΦΕΤΕΣ ΚΟΜΕΝΕΣ ΜΠΕΪΚΟΝ , ΜΙΣΟ ΦΛΥΤΖΑΝΙ ΤΥΡΙ ΤΡΙΜΜΕΝΟ ΤΗΣ ΑΡΕΣΚΕΙΑΣ ΣΑΣ, ΟΧΙ ΠΟΛΥ ΑΛΜΥΡΟ ΚΑΙ 4-5 ΦΕΤΕΣ ΑΛΛΑΝΤΙΚΟ ΤΗΣ ΑΡΕΣΚΕΙΑΣ ΣΑΣ (ΠΑΡΙΖΑ ΒΑΖΩ ΕΓΩ) .
ΤΑ ΑΝΑΚΑΤΕΥΕΤΕ ΟΛΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΑ ΣΤΡΩΝΕΤΕ ΣΤΟ ΤΑΨΑΚΙ ΣΑΣ ΜΕ ΤΟ ΦΥΛΛΟ ΤΗΣ ΑΡΕΣΚΕΙΑΣ ΣΑΣ , ΕΓΩ ΒΑΖΩ ΣΦΟΛΙΑΤΑ ΓΙΑΤΙ ΑΡΕΣΕΙ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΝ ΨΗΝΕΤΕ ΣΕ ΜΕΤΡΙΑ ΦΩΤΙΑ 190-200 ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΩΡΑΙΟ ΧΡΩΜΑ. 
ΜΕ ΤΟΝ ΖΩΜΟ ΦΤΙΑΧΝΩ ΠΙΛΑΦΙ ΜΙΛΑΝΕΖΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΘΕΤΩ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΚΟΜΑΤΑΚΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΕΨΕΙ ΕΤΣΙ ΑΞΙΟΠΟΙΩ ΕΝΑ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΒΕΒΑΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ 2 ΚΙΛΑ ΚΙ ΕΠΑΝΩ ΣΥΝ ΤΟ ΟΤΙ ΜΑΖΕΥΩ ΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΨΥΞΗ ΕΑΝ ΘΕΛΩ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΠΟΣΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ ΟΠΟΤΕ ΝΟΜΙΖΩ .
ΣΑΣ ΖΑΛΙΣΑ ΖΗΤΩ ΣΥΓΝΩΜΗ ΚΑΙ ΑΠΟΣΥΡΟΜΑΙ . << ΦΙΛΙΚΟΤΑΤΑ>>

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις