Παρασκευή 9 Μαΐου 2014

ΓΛΥΚΟ ΚΟΥΤΑΛΙΟΥ&ΛΙΚΕΡ ΠΕΡΓΑΜΟΝΤΟ

Η Maria Dimitriou κοινοποίησε μια φωτογραφία του χρήστη Spiridoulla Boubouli.

ΝΑ ΣΑΣ ΚΕΡΑΣΩ ΓΛΥΚΟ ΚΟΥΤΑΛΙΟΥ&ΛΙΚΕΡ ΠΕΡΓΑΜΟΝΤΟ??? 

ΚΟΠΙΑΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ


ΥΛΙΚΑ (ΓΛΥΚΟ ΠΕΡΓΑΜΟΝΤΟ)
2 ΚΙΛΑ ΠΕΡΓΑΜΟΝΤΑ
1500 ΓΡ. ΖΑΧΑΡΗ
ΧΥΜΟ ΑΠΟ ΜΙΣΟ ΛΕΜΟΝΙ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ...Δείτε περισσότερα

Φωτογραφία: ΝΑ ΣΑΣ ΚΕΡΑΣΩ ΓΛΥΚΟ ΚΟΥΤΑΛΙΟΥ&ΛΙΚΕΡ ΠΕΡΓΑΜΟΝΤΟ??? ΚΟΠΙΑΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ <3
ΥΛΙΚΑ (ΓΛΥΚΟ ΠΕΡΓΑΜΟΝΤΟ)
2 ΚΙΛΑ ΠΕΡΓΑΜΟΝΤΑ
1500 ΓΡ. ΖΑΧΑΡΗ
ΧΥΜΟ ΑΠΟ ΜΙΣΟ ΛΕΜΟΝΙ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
ΠΛΕΝΟΥΜΕ ΚΑΛΑ ΤΑ ΠΕΡΓΑΜΟΝΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΞΥΝΟΥΜΕ ΓΥΡΩ-ΓΥΡΩ Μ'ΕΝΑΝ ΨΙΛΟ ΤΡΙΦΤΗ. ΕΠΕΙΤΑ "ΧΑΡΑΖΟΥΜΕ" ΤΑ ΠΕΡΓΑΜΟΝΤΑ ΚΑΙ ΚΟΒΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΘΕΝΑ ΣΕ ΤΕΣΣΕΡΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ. ΤΑ ΤΥΛΙΓΟΥΜΕ ΣΕ ΡΟΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΟΔΟΝΤΟΓΛΥΦΙΔΕΣ. ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΝΕΡΟ ΝΑ ΒΡΑΖΕΙ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΒΡΑΣΕΙ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΑ ΠΕΡΓΑΜΟΝΤΑ ΚΑΙ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΒΡΑΣΟΥΝ ΓΙΑ 15 ΛΕΠΤΑ. ΤΟΤΕ ΤΑ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΡΥΠΗΤΗ ΚΟΥΤΑΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΜΕ ΣΕ ΜΙΑ ΛΕΚΑΝΙΤΣΑ ΜΕ ΚΡΥΟ ΝΕΡΟ. Τ'ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΓΙΑ 2 ΜΕΡΕΣ ΣΤΗ ΛΕΚΑΝΙΤΣΑ ΑΛΛΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΝΕΡΟ 1-2 ΦΟΡΕΣ. ΕΠΕΙΤΑ ΑΦΑΙΡΟΥΜΕ ΤΙΣ ΟΔΟΝΤΟΓΛΥΦΙΔΕΣ ΚΑΙ ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΠΕΡΓΑΜΟΝΤΑ ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΜΕ ΤΗ ΜΙΣΗ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΖΑΧΑΡΗ ΝΑ "ΜΕΙΝΟΥΝ" ΓΙΑ 1 ΩΡΑ ΠΕΡΙΠΟΥ. ΚΑΤΟΠΙΝ ΑΥΤΟΥ ΤΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΜΙΑ ΒΡΑΣΗ. ΣΒΗΝΟΥΜΕ ΤΗ ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ "ΔΕΝΟΥΜΕ" ΤΟ ΓΛΥΚΟ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΠΡΟΣΘΕΤΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΖΑΧΑΡΗ ΚΑΙ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΒΡΑΣΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΔΕΣΕΙ ΤΟ ΣΙΡΟΠΙ. ΑΦΑΙΡΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΦΡΟ. ΟΤΑΝ ΠΛΕΟΝ ΔΕΣΕΙ ΤΟ ΣΙΡΟΠΙ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΚΡΥΩΣΕΙ ΕΛΑΦΡΩΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΧΥΜΟ ΛΕΜΟΝΙΟΥ.
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!! <3
ΥΛΙΚΑ (ΛΙΚΕΡ ΠΕΡΓΑΜΟΝΤΟ)
ΞΥΣΜΑ ΑΠΟ 10 ΠΕΡΓΑΜΟΝΤΑ
1 ΛΙΤΡΟ ΚΑΘΑΡΟ ΟΙΝΟΠΝΕΥΜΑ ΠΟΤΟΠΟΙΙΑΣ Ή ΒΟΤΚΑ
2 ΞΥΛΑΚΙΑ ΚΑΝΕΛΑΣ
500 ΓΡ. ΖΑΧΑΡΗ
500 ΓΡ. ΝΕΡΟ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟ ΞΥΣΜΑ ΣΕ ΓΥΑΛΙΝΟ ΒΑΖΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΧΥΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΑΛΚΟΟΛ. ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΑ ΞΥΛΑΚΙΑ ΚΑΝΕΛΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΣΦΡΑΓΙΣΜΕΝΟ ΓΙΑ 10 ΗΜΕΡΕΣ. ΑΝΑΚΙΝΟΥΜΕ ΑΝΑ ΤΑΚΤΑ ΧΡΟΝΙΚΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ. ΒΡΑΖΟΥΜΕ ΤΗ ΖΑΧΑΡΗ ΜΕ ΤΟ ΝΕΡΟ ΓΙΑ 5 ΛΕΠΤΑ ΦΤΙΑΧΝΟΝΤΑΣ ΕΝΑ ΣΙΡΟΠΙ. ΜΟΛΙΣ ΚΡΥΩΣΕΙ ΤΟ ΠΟΤΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΩΤΑ ΣΟΥΡΩΣΕΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΣΟΥΡΩΤΗΡΙ ΚΑΙ ΤΟΥΛΠΑΝΙ. ΑΝΑΚΙΝΟΥΜΕ Ν'ΑΝΑΚΑΤΕΥΤΕΙ. ΤΟ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ "ΣΤΑΘΕΙ" ΓΙΑ 3 ΗΜΕΡΕΣ ΚΙ ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΣΟΥΡΩΝΟΥΜΕ ΞΑΝΑ.
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!! <3

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις