Παρασκευή 5 Σεπτεμβρίου 2014

ΜΟΥΣ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ ΜΕ ΚΟΜΑΤΙΑ ΜΠΑΝΑΝΑΣ

ΜΟΥΣ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ ΜΕ ΚΟΜΑΤΙΑ ΜΠΑΝΑΝΑΣ
ΥΛΙΚΑ
300 γραμμάρια σοκολάτα κουβερτούρα
100 ml φρέσκο γάλα
300 ml κρέμα γάλακτος
3 μπανανες κομενες σε φετες
Βανιλια

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1.Χτυπάμε την κρέμα γάλακτος στο μίξερ σε παχύρρευστη μορφή
και στη συνέχεια τη βάζουμε στο ψυγείο.
2.Ζεσταίνουμε το γάλα σε κατσαρόλα μέχρι να έρθει σε σημείο
βρασμού μαζι με την βανιλια. Σουρώνουμε το γάλα και αφαιρούμε
τη βανιλια. Περιχύνουμε στη θρυμματισμένη σοκολάτα. Με μια σπάτουλα
ανακατεύουμε για να λιώσει η σοκολάτα. Σταματάμε όταν το μείγμα γίνει
λείο και ομοιόμορφο. Αφήνουμε να περάσουν 5 λεπτά για να κρυώσει
η σοκολάτα.
3.Βγάζουμε την κρέμα από το ψυγείο και λίγη - λίγη ανακατεύοντας απαλά
τη ρίχνουμε στη σοκολάτα. Η μους θα είναι έτοιμη όταν το μείγμα γίνει
απαλό και ομοιόχρωμο.
4.Ψιλοκόβουμε σε φετες τις μπανανες και τα προσθέτουμε στη μους.
Ανακατεύουμε καλά ώστε να σκεπαστουν με την μους.
Αφήνουμε στο ψυγείο για 2 με 3 ώρες να παγώσει καλά και να σταθεροποιηθεί.
Μολις σερβιρουμε κοβουμε σε φετες μια μπανανα και στολιζουμε.
ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις