Κυριακή 27 Δεκεμβρίου 2015

Ελληνική Μυθολογία

 
art-book.gr|Από ART-BOOK - Εκδόσεις Στεφανίδη - Έργα Τέχνης - Βιβλία - Συλλεκτικές εκδόσεις - Αναπαραγωγές - Παιδ...
Hλικία: 8-16
560 έγχρωμες εικόνες

Ολόκληρη η σειρά της Ελληνικής Μυθολογίας των Αδελφών Στεφανίδη (18 τόμοι) σε έγχρωμη χάρτινη συσκευασία δώρου. Διατίθεται επίσης μεταφρασμένη στα αγγλικά.
ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΣΤΕΦΑΝΙΔΗ

Αποσπάσματα από τα κείμενα της Ελληνικής Μυθολογίας των Αδελφών Στεφανίδη θα βρείτε στην εκτεταμένη περιγραφή κάθε βιβλίου της σειράς ξεχωριστά.

Έγραψαν
για την Ελληνική Μυθολογία των Αδελφών Στεφανίδη:
Πλησιάζει το παιδί με όλα εκείνα τα στοιχεία που διακρίνουν τη γνήσια παιδική λογοτεχνία. Άγγελος Φουριώτης, εφημερίδα "Απογευματινή". Αλλά εκείνο που γοητεύει περισσότερο είναι οι εικόνες, ωραιότατες σε σχέδιο και χρώμα, που διηγούνται κι αυτές τον μύθο με τη δική τους γλώσσα. Ελένη Ρηγοπούλου, εφημερίδα "Μακεδονία". Η εικονογράφηση του ζωγράφου Γιάννη Στεφανίδη εντυπωσιάζει με την κλασική της γραμμή, το μοντέρνο ύφος και τη μελετημένη χρωματική σύνθεση. Περιοδικό "Ταχυδρόμος".
Η Ελληνική Μυθολογία των Αδελφών Στεφανίδη κυκλοφορεί μεταφρασμένη και στα αγγλικά. Μέχρι σήμερα έχει κυκλοφορήσει μεταφρασμένη σε Αγγλία, Αυστραλία, Βραζιλία, Γερμανία,Εσθονία, ΗΠΑ, Ιαπωνία, Ινδονησία, Ισπανία και Ισπανόφωνη Αμερική, Καναδά, Ν.Κορέα, Πορτογαλία, Σλοβακία.
ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΣΤΕΦΑΝΙΔΗ
Εικονογράφηση: Γιάννης Στεφανίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις