Σάββατο 1 Απριλίου 2017

ΥΠΟΚΛΙΝΟΜΑΣΤΕ

Η Maria Dimitriou κοινοποίησε ένα σύνδεσμο.

stoxos.gr

ΥΠΟΚΛΙΝΟΜΑΣΤΕ: ΕΔΩ ΔΕΙΤΕ ΕΝΑΝ ΜΑΓΚΑ ΕΛΛΗΝΑ... 76ΧΡΟΝΟΣ ΣΚΑΡΦΑΛΩΝΕΙ ΣΕ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙ 30 ΜΕΤΡΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΥΨΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ!!!

 
Στην κορυφή ενός κυπαρισσιού ύψους 30 μέτρων κυματίζει στη Λαμία η ελληνική σημαία. Την έχει τοποθετήσει ένας 76 χρόνος που σκαρφαλώνει στο δέντρο αψηφώντας τον κίνδυνο προκειμένου να τιμήσει το ιερότερο ελληνικό σύμβολο.
Η θέληση του 76 χρόνου κ. Κώστα υπερισχύει του κινδύνου και το σθένος για το ιερότερο σύμβολο της Χώρας τον ανεβάζει στην κορυφή ενός κυπαρισσιού.

Θεωρεί ότι εκεί... πρέπει να βρίσκεται η ελληνική σημαία στο πιο ψηλό σημείο. Να φαντάζει επιβλητική και να θυμίζει σε όλους τον σεβασμό που πρέπει να της αποδίδουμε Ο ηλικιωμένος Λαμιώτης τα τελευταία πέντε χρόνια χωρίς τη βοήθεια κανενός, χωρίς καμία προστασία και με κίνδυνο της ζωής του σκαρφαλώνει από κλωνάρι σε κλωνάρι στο πανύψηλο κυπαρίσσι που ξεπερνά τα 30 μέτρα και υψώνει υπερήφανος την ελληνική σημαία.

Και όπως λέει θα συνεχίσει να το κάνει γιατί όταν την βλέπει να κυματίζει μέσα στο γαλάζιο του ουρανού... αγαλλιάζει!

Εντυπωσιακές είναι οι εικόνες από το drone του Ηλία Κλέτσα που απέστειλε στο kranosgr το star Κεντρικής Ελλάδος και που καταγράφει την αναρρίχηση του ηλικιωμένου για την τοποθέτηση της σημαίας. δείτε το βίντεο εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις