Πέμπτη 13 Απριλίου 2017

...ο πιο οικονομικός δημοφιλής προορισμός ...

Η Καστοριά είναι ο πιο οικονομικός δημοφιλής προορισμός για το Πάσχα

Ερευνα της trivago για τους δημοφιλείς ελληνικούς προορισμούς δείχνουν σημαντικές μεταβολές στις τιμές των ξενοδοχείων τόσο σε σχέση με τον περασμένο μήνα όσο και με τον περσινό Απρίλιο.  Η μεγαλύτερη αύξηση σε σχέση με τον περασμένο μήνα καταγράφεται από την trivago για τα ξενοδοχεία της Αθήνας, όπου η μέση τιμή διαμορφώνεται στα 90 ευρώ από 83 ευρώ τον Φεβρουάριο. Ωστόσο είναι κατά 5 ευρώ φθηνότερα σε σχέση με τον περσινό Απρίλη.



Στο Ηράκλειο Κρήτης η μέση τιμή διαμορφώνεται στα 75 ευρώ ανά διανυκτέρευση, από 68 ευρώ τον Μάρτιο, αυξημένη κατά 13,2%.



Η σημαντικότερη μείωση παρουσιάζεται στο Ναύπλιο. Τα ξενοδοχεία του είναι κατά 13,3% πιο οικονομικά σε σχέση με πέρυσι. Ωστόσο, από τον περασμένο μήνα οι τιμές εμφανίζονται αυξημένες κατά 7,5%.




Οικονομικότερα σε σχέση με τον περσινό Απρίλιο παρουσιάζονται και τα ξενοδοχεία τόσο στην Καστοριά, όσο και στον Βόλο. Οι επισκέπτες στον Βόλο θα πληρώσουν 74 ευρώ ανά διανυκτέρευση και στην Καστοριά 59 ευρώ.





Ακριβότερα, ωστόσο, συγκριτικά με πέρυσι είναι τα ξενοδοχεία της Θεσσαλονίκης, κατά 12, 5 τοις εκατό, με μέση τιμή στα 81 ευρώ, της Αράχωβας, με τιμή που διαμορφώνεται στα 101 ευρώ και του Μετσόβου, στα 74 ευρώ, από τα 61 που ήταν πέρυσι τον Απρίλιο.
Στον πίνακα που ακολουθεί φαίνεται αναλυτικά η μέση τιμή ανά διανυκτέρευση, όπως καταγράφεται από τα στοιχεία της trivago.


Όπως παρατηρούμε η Καστοριά είναι ο πιο οικονομικός προορισμός για το Πάσχα 2016 με μέση τιμή ανά διανυκτέρευση τα 59€.
Ευκαιρία φέτος να έχουμε 100% πληρότητα!
(info by iefimerida.gr)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις