Σάββατο, 22 Απριλίου 2017

Άπαιχτη συνέντευξη Γ.Γκιόλβα ....ΑΝ ΔΕΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ...


Η Maria Dimitriou κοινοποίησε τη δημοσίευση του Dimitri Georgilas.
http://www.paraxeno.com/…/apechti-sinentefxi-g-gkiolva-se-…/
 

ΑΛΛΑ......ΑΝ ΔΕΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΑΣΣΩΝΟΙ ΚΑΙ ΕΒΡΑΙΟΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΣΩΖΕΤΑΙ...............

Άπαιχτη συνέντευξη Γ.Γκιόλβα: «Σε 48 ώρες καταστώ την Ελλάδα υπερδύναμη! – Είναι προδότες!» (Βίντεο)


Ο Γεώργιος Γκιόλβας έφυγε από αυτόν τον κόσμο στις 14 Νοεμβρίου 2003. Το όνομά του συνδέθηκε σε μεγάλο βαθμό με τη νέομυθολογία της….
περιβόητης ομάδας Έψιλον. Ο Γκιόλβας ήταν μηχανολόγος – πυρηνικός φυσικός και είχε 19 αναγνωρισμένες διεθνώς εφευρέσεις.

Οι συνεντεύξεις που έδωσε στη ζωή του ήταν ελάχιστες και πάντα προκαλούσαν αίσθηση. Σε αυτό το άρθρο θα σας κάνω γνωστή μια συνέντευξη την οποία και έδωσε 1 περίπου μήνα πριν πεθάνει – συγκεκριμένα στα τέλη του Σεπτέμβρη(2003).

Η συνέντευξη αυτή δόθηκε για να «παίξει» στην τηλεόραση κάτι όμως που δεν έγινε(ως τώρα Μάρτιος 2004) , καθώς μετά το θάνατό του τα δικαιώματα της συνέντευξης αυτής έχουν περάσει στη γυναίκα του Γ. Γκιόλβα , η οποία και προς το παρόν δεν επιθυμεί τη δημοσιοποίηση της. Τέλος , αξίζει να αναφέρω ότι οι άνθρωποι οι οποίοι και κατέχουν την κασέτα αυτή , είναι μετρημένοι στα δάχτυλα του ενός χεριού. . . Ας περάσουμε όμως στα κυριότερα σημεία , στο περιεχόμενο δηλαδή της συνέντευξης.
υγ
Το ΠΑΡΑΞΕΝΟ διαθέτει επώνυμες μαρτυρίες 2 ελλήνων επιστημόνων διαπιστευμένων στην άμυνα της χώρας, που σύντομα θα έρθουν στο φως