Τετάρτη 17 Μαΐου 2017

Εξερευνήστε την πραγματική Κρήτη

Maria Dimitriou από mykriti.gr
Ψάχνετε για μια νέα περιπέτεια; Τώρα ήρθε η ώρα να εξερευνήσετε την Κρήτη με το DISCOVERY SAFARIS, που σας προσφέρει μία από τις πιο συναρπαστικές και…
checkincreta.com

Ψάχνετε για μια νέα περιπέτεια; Τώρα ήρθε η ώρα να εξερευνήσετε την Κρήτη με το DISCOVERY SAFARIS, που σας προσφέρει μία από τις πιο συναρπαστικές και αξέχαστες εκδρομές. Όλες οι δραστηριότητες του DISCOVERY SAFARIS είναι υπό την άμεση επίβλεψη ειδικευμένου οδηγού, καθώς η ασφάλειά σας αποτελεί την ύψιστη προτεραιότητα και για το λόγο αυτό σας παρέχει πλήρη ασφαλιστική κάλυψη.
Μια από τις πιο συναρπαστικές περιπέτειες στην Κρήτη είναι να εξερευνήσετε το νησί με ένα όχημα off-road. Το DISCOVERY SAFARIS σας προσφέρει την καλύτερη από τις καλύτερες επιλογές: τζιπ κάμπριο για ανεμπόδιστη θέα στις κοιλάδες, στα βουνά και σε άλλα πολιτιστικά αξιοθέατα. Οι έμπειροι οδηγοί και γνώστες της Κρήτης σας μεταφέρουν σε τόπους που είναι δύσκολο να βρει κανείς για να θαυμάσετε την εντυπωσιακή θέα και να νιώσετε τον ενθουσιασμό του να ταξιδεύεις στα εκτός δρόμου μοναδικά τοπία της Κρήτης - όλα σε μια μέρα!
Σας δίνεται, λοιπόν, η δυνατότητα να απολαύσετε τη χλωρίδα και την πανίδα της αγροτικής Κρήτης, τα απομακρυσμένα χωριά και τα τοπία με πολλές ευκαιρίες για φωτογραφίες. Μετά την οδήγηση εκτός δρόμου παράλληλα με τη θάλασσα, θα έχετε την ευχαρίστηση να κολυμπήσετε και να χαλαρώσετε σε μια παραλία στο Λιβυκό πέλαγος με κρυστάλλινα νερά σε ένα μαγευτικό τοπίο της φύσης, μακριά από τις συνηθισμένες πολυσύχναστες παραλίες. Σε ένα μικρό αγροτικό χωριό στα νότια θα έχετε ένα πλήρες νόστιμο γεύμα και θα έχετε επίσης την ευκαιρία να αισθανθείτε και να βιώσετε την κρητική φιλοξενία.
Το σαφάρι με τζιπ είναι ιδανικό για όλες τις ηλικίες και αποτελεί έναν υπέροχο τρόπο για να γνωρίσετε την Κρήτη.
Για περισσότερες πληροφορίες http://www.discovery-safari.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις