Φασολάκια με πατάτες γιαχνί
Φασολάκια κατεψυγμένα, λάδι, κρεμμύδια, ντομάτα, αλάτι, πιπέρι, πατάτες.
Βάζουμε το λάδι να ζεσταθεί και έπειτα προσθέτουμε τα φασολάκια τα
κρεμμύδια και την ξυσμένη ντομάτα
Σωτάρουμε 5 λεπτά και ακολούθως 2 ποτήρια νερό και λίγο αλάτι
Αφήνουμε τα φασολάκια να ψηθούν και μετά από 40 λεπτά συνολικο χρόνο απ
το νερό και μετά προσθέτουμε ακόμα ενα ποτήρι νερό και τις κομμένες
πατάτες κ λίγο πιπέρι προαιρετικά
Αφήνουμε να ψηθούν κ οι πατάτες για να τελειώσει το μαγείρεμα σε μέτρια
φωτιά και να μείνει με το ζουμάκι του. Καλή επιτυχία!
Αν τα φασολάκια ειναι φρέσκα πρέπει να προηγηθεί βράσιμο για 15 λεπτά
αφού αρχίσει ο βρασμός , μετά τα συρώνουμε και ακολουθούμε τον ίδιο
τρόπο που περιγράφω πιο πάνω.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου