Γιαχνερά Παραδοσιακό φαγητό της Κρητης
Βαζουμε λάδι στην κατσαρόλα κόβουμε ένα ξερο κρεμμύδι και τα γιαχνερα
που είναι διάφορα πράσινα στην προκειμένη περίπτωση έχομε σεσκουλο
μαραθο δροσερό κρεμμύδι
Πλένουμε και κόβουμε τα λαχανικά
Βάζουμε στην κατσαρόλα λάδι και όταν ζεσταθεί ρίχνομε ένα ξερό κρεμμύδι
κομμένο αμέσως προσθέτουμε και τα γιαχνερά σωτάρουμε για δυο τρία λεπτά
έπειτα προσθέτουμε ενα ποτήρι νερό κ λίγο αλάτι
αφήνομε να ψηθούν 20 λεπτά και έπειτα βάζουμε και τις πατάτες και
ψήνεται ακόμα 15 λεπτά ...
στο τέλος μένει με το λαδάκι του.
Καλή επιτυχία!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου