Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου 2017

Γιαχνερά

Γιαχνερά


 


Γιαχνερά   Παραδοσιακό φαγητό της Κρητης 

Βαζουμε λάδι στην κατσαρόλα κόβουμε ένα ξερο κρεμμύδι και τα γιαχνερα που είναι διάφορα πράσινα στην προκειμένη περίπτωση έχομε σεσκουλο μαραθο δροσερό κρεμμύδι 

Πλένουμε και κόβουμε τα λαχανικά 
Βάζουμε στην κατσαρόλα λάδι και όταν ζεσταθεί ρίχνομε ένα ξερό κρεμμύδι κομμένο αμέσως προσθέτουμε και τα γιαχνερά σωτάρουμε για δυο τρία λεπτά έπειτα προσθέτουμε ενα ποτήρι νερό κ λίγο αλάτι 
αφήνομε να ψηθούν 20 λεπτά και έπειτα βάζουμε και τις πατάτες και ψήνεται ακόμα 15 λεπτά ...
στο τέλος μένει με το λαδάκι του. 
 Καλή επιτυχία!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις