Κυριακή 22 Ιουλίου 2018

Μελιτζανα με κιμα


Ο χρήστης Maria Dimitriou κοινοποίησε μια δημοσίευση.

Μελιτζανα με κιμα και ετσι ..με σχεδιο



https://www.facebook.com/maria.dimitriou.5/posts/1316441848452594
Oldukça pratik ve enfes bu ana yemek tarifine bayılacaksınız <3 Beğendiyseniz, videoyu paylaşarak bizlere destek olabilirsiniz <3 Ayrıca tarifi için instagram kakulelimutfak kullanıcısına teşekkür ederiz!
Kazan Kebabi
●5 patlican
●250 -300 gr kiyma
●1 kuru sogan
●Tuz-karabiber-puliber-kimyon
●Yarim ca bardağı zeytinyagi
●4-5 yemek kasiği domates sosu veya 4-5 tane domates
●1cay kaşığı biber salası ●Yarim cay bardagı sicak su

Yapılışı ●Kıymayı doğranmış soğan ve baharatlar ile birlikte yoğurun.
●Patlıcanları alacalı soyduktan sonra verev bir şekilde kesikler atın. Ancak patlicanin bütünlüğünü bozmayın
●Kıymayı oluşturduğunuz dilimlerin arasında paylaştırın.
●Yayvan bir tencereye biraz zeytinyağı koyup hazırladığınız patlıcanları dizin. ●Üzerine 2 diş dilimlenmiş sarımsak, tuz ve doğranmış domates veya domates sosunu dökün. Biber salçasını sıcak suda eritip üzerine ilave edin ve üzerini kapatin.
● ilk beş dakika harlı ateşte sonra en kısık ateşte yaklaşık 40-45 dakika pişirin.
NOT: Bu yemeği patlıcanları kızartarak, veya fırında pisirerek de yapabilirsiniz. Afiyet olsun..


Είστε πολύ πρακτικός και απολαυστικός για να αγαπάτε αυτή την κύρια συνταγή για φαγητό <3 αν σας αρέσει, μπορείτε να μας υποστηρίξετε μοιράζοντας το βίντεο <3 σας ευχαριστούμε επίσης στο instagram kakulelimutfak χρήστη μας για τη συνταγή!

Κεμπάπ με λέβητα
● 5 ΜΕΛΙΤΖΆΝΑ
● 250-300 gr κιμάς
● 1 ξερά κρεμμύδια
● Αλάτι-πιπέρι-Puliber-Κύμινο
● μισό ελαιόλαδο
● 4-5 κ.σ. σάλτσα ντομάτας ή 4-5 ντομάτες
● 1 κουταλάκι πιπέρι salasi ● Μισό φλιτζάνι τσάι ζεστό νερό

Η εξισορρόπηση ● Λήψη είναι αλεύρι με κομμένα κρεμμύδια και μπαχαρικά.
● Περικοπές κόβει περικοπές στη συνέχεια κόβει περικοπές περικοπές περικοπές περικοπές περικοπές κοψίματα περικοπές κοψίματα περικοπές....... αλλά μην σπάσει την ακεραιότητα της μελιτζάνα
● Κοινοποιήστε ανάμεσα στη γλώσσα που δημιουργείτε.
● Βάζεις λίγο ελαιόλαδο σε μια κατσαρόλα σε μια κατσαρόλα, και το βάζεις στο φάκελο που έφτιαξες ● ΆΓΓΙΞΕ 2 δόντια ψιλοκομμένο σκόρδο, αλάτι και κομμένες ντομάτες ή σάλτσα ντομάτας. Λιώσει τις πιπεριές σε ζεστό νερό και βάλτε το πάνω του και καλύψτε το.
● για τα πρώτα πέντε λεπτά, μπορείτε να μαγειρεύετε για περίπου 40-45 λεπτά στη χαμηλότερη φωτιά μετά τη φωτιά.
Σημείωση: Μπορείτε να κάνετε αυτό το γεύμα με το μενού σας ή να το μαγειρεύετε στο φούρνο. Να το χαίρεστε..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις