Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2018

🌻 ΤΣΑΙ ΧΑΜΟΜΗΛΙ 🌻

Ο χρήστης Maria Dimitriou κοινοποίησε μια δημοσίευση.

Aroma Tea-Herbs
🌻 ΤΣΑΙ ΧΑΜΟΜΗΛΙ 🌻
Το Χαμομήλι τσάι είναι χρυσό στο χρώμα και έχει μια απολαυστική, φρουτώδη γεύση. Σαν θεραπεία προσφέρει λύσεις σε πολλά προβλήματα που σχετίζονται με την υγεία, όπως του εντέρου και του στομάχου διαταραχές, άγχος, αϋπνία, έλκη στο στόμα και ούτω καθεξής. Επιπλέον, έχει αμέτρητα οφέλη ομορφιά επίσης.

Τσάι Χαμομήλι: Τα οφέλη του δέρματος

1. Χαμομήλι τσάι είναι καταπληκτική θεραπεία, αντι-οξειδωτικό, για τον καθαρισμό και τις ενυδατικές ιδιότητες και θεωρείται μια πλήρη περιποίηση της επιδερμίδας .
2. Αρωματισμένο με μεγάλες θεραπευτικές ιδιότητες, χαμομήλι επιταχύνει τη διαδικασία επούλωσης των μικρών πληγών, αλλά και απολυμαίνει τις πληγές.
3. Χαμομήλι τσάι είναι ένα εξαιρετικό φυσικό λευκαντικό δέρματος. Θα φωτίζει την επιδερμίδα σας και την καθιστά υγιή με λάμψη.
4. Έχει βρεθεί να είναι πολύ αποτελεσματικό στην καταπραϋντική ερεθισμό του δέρματος και τα ηλιακά εγκαύματα.
5. Αυτό το μαγικό φίλτρο είναι ένα εργοστάσιο παραγωγής ηλεκτρικού ρεύματος των αντιοξειδωτικών που βοηθούν στην καταπολέμηση της ακμής και σπυράκια.. Λειτουργεί επίσης αναρωτιέται για την εξάλειψη της ακμής ουλές.
6. Προστατεύει το δέρμα σας από τις ελεύθερες ρίζες, ένας βασικός παράγοντας για την πρόωρη γήρανση, ως εκ τούτου, βοηθήσει στη διατήρηση νεανική γοητεία σας για μεγάλο χρονικό διάστημα.
7. Όταν κρυώσει τα φακελάκια τσαγιού χαμομήλι βαλτά κάτω από τα μάτια μπορεί να βοηθήσει στην μείωση απο μαύρους κύκλους και το πρήξιμο των ματιών. Καταπραΰνει και τα κουρασμένα μάτια σας.
8. Όταν αναμιγνύεται με το γάλα σε σκόνη, το τσάι χαμομήλι σας προσφέρει μασαζ στο σώμα και του προσώπου .Αποβάλλει τα νεκρά, ξηρά κύτταρα του δέρματος ‘
9. Εάν καταναλώνετε τακτικά, ενυδατώνει το δέρμα σας από βαθιά μέσα. Μπορεί επίσης να θέλετε να χρησιμοποιήσετε το χαμομήλι σε σπιτικές συνταγές ομορφιάς σας για να επιστήσω την ομορφιά οφέλη της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις