Πέμπτη 11 Οκτωβρίου 2018

φουντούκι λεμόνι şekerpare

Ο χρήστης Maria Dimitriou κοινοποίησε μια δημοσίευση.


Pasta & Yemek Tarifleri
💐Fındıklı limonlu şekerpare💐
125 gr oda sıcaklığında ki tereyagi
1 çay bardağı sıvı yağ
1 çay bardağı seker
1 çay bardagi irmik
1 çay bardağı ince çekilmiş findik
2 yumurta (birinin sarısı üzeri için ayrılacak )
1 limon kabuğu rendesi
1 paket vanilya
1 paket kabartma tozu
3 su bardagi un 💐Şerbeti icin 💐
3 su bardagi seker
3 su bardagi su
Bir kac damla Limon suyu
Hazirlanisi
Yag, seker ,yumurta irmik ,findik limon kabuğu rendesi karıştırma kabında iyice karıştırıp vanilya kabartma tozu ve unu katip yumuşak bir hamur yoğuralım resimdeki gibi sekil verip üzerine fındık batırıp , yumurta sarisini sürüp 175 derecede kızarana kadar pişirelim . Alt kısmi cabuk pişiyor onun icin orta katın bir üstünde pişirelim .pişince tatlı sıcak serbet soğuğa yakın ilik olacak şekilde dökelim serbetini cekince tatlımız hazır . Afiyet olsun

💐 φουντούκι λεμόνι şekerpare 💐
125 gr θερμοκρασία δωματίου που είναι βούτυρο
1 φλιτζάνια τσαγιού υγρό λάδι
1 φλιτζάνια τσαγιού ζάχαρη
1 φλιτζάνια τσαγιού σιμιγδάλι
1 φλιτζάνια τσαγιού λεπτά πάρει καρύδια
2 αυγά (ένα θα φύγει για τον κρόκο του ενός)
1 λέμον λέμον
1 πακέτα βανίλια
1 συσκευασία ψήσιμο πάουντερ
3 νερό κούπες αλεύρι 💐 για σορμπέ 💐
3 νερό νερό ζάχαρη
3 νερό κούπες νερό
Λίγες σταγόνες χυμό λεμονιού.
Προετοιμασία
Λάδι, ζάχαρη, αυγό σιμιγδάλι, παξιμάδι λεμονιού φλούδα στο δοχείο ανάμειξης, ανακατέψτε το με βανίλια ψήσιμο σκόνη και αλεύρι και κάντε ένα μαλακό ζυμάρι γιαούρτι στην εικόνα και βουτιά καρύδια πάνω του, και μάγειρας το μέχρι 175 βαθμούς μέχρι Το αυγό το κάτω μέρος ψήνεται γρήγορα, ας το μαγειρέψουμε πάνω από τον μεσαίο όροφο γι ' αυτόν. Είναι γλυκό ζεστό σορμπέ κοντά στο κρύο, ας το βάλε για να είναι ζεστό, και το γλυκό είναι έτοιμο να απολαύσετε το χρόνο σας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις