Τρίτη 6 Νοεμβρίου 2018

τρουφάκια

Ο χρήστης Maria Dimitriou κοινοποίησε μια δημοσίευση.

Pasta & Yemek Tarifleri
PRATİK HARİKA TRUFFLAR
(ORJİNAL TRUFF) 💖 .
.
Truff Keki İçin ;
2 adet yumurta
1. 5 çay bardağı şeker
1 çay bardağı sıvı yağ
1 çay bardağı süt
1 paket vanilya
1 paket kabartma tozu
1 paket kakao ( 25 gr )
2 çay bardağı un

Ganaj İçin;
1 paket sıvı krema ( 200 ml )
2 paket çikolata (160 gr)
.
.
Hazırlanışı
Kek için şeker ve yumurta çırpılır. Süt ve yağ eklenip çırpılır.Kakao ve vanilya eklenip çırpılır.Un ve kabartma tozu konulup çırpılır ve hazır edilir.Yağlanmış küçük borcama dökülüp önceden ısıtılmış 180°fırında pişirilir.Pişince üzeri temiz bez ile örtülüp dinlendirilir.Soğuduktan sonra bir kaba hepsi iyice toz gibi ufalanır.Tavaya sıvı krema boşaltılır ve kısık ateşte ısıtılır.
Çikolata eklenip karıştırılır ve altı kapatılıp devamlı karıştırıp eritilir ganaj hazır edilir.
Hazır olunca ufalanmış keke dökülüp yoğurulur. Üzerine streç kapatılıp dolaba kaldırıp dinlendirilir. Geceden yapabilirsiniz.
Ceviz büyüklüğünde toplar yapılıp hazırlanır. Sonrası size kalmış çeşit çeşit süsleyin🎉💕 İsterseniz çikolatayı eritin buzdolabı poşetine koyup üzerlerine zigzag çeşitli şekiller yapın şık ve pratik👌 İster benmari usulü eritilmiş çikolataya bandırıp üzerini rengarenk süsleyin (Ben öyle yaptım)💕 İki türlü de çeşit çeşit yapabilirsiniz hayal gücüme göre ben rengarenk süslüyorum🎉🎊
.
.
🎀Bu tarif ile 2 ölçü yaptım 110 adet truff elde ettim 💖
.
AFİYET OLSUN

@neslininmutfagi
#neslininmutfaği
Προπονηση μεγαλη trufflar
(original truff) 💖.
.
Για την τούρτα truff ·
2 αυγά
1. 5 φλιτζάνια τσαγιού ζάχαρη
1 φλιτζάνια τσαγιού υγρό λάδι
1 φλιτζάνια τσαγιού γάλα
1 πακέτα βανίλια
1 συσκευασία ψήσιμο σκόνης
1 συσκευασίες κακάο (25 gr)
2 φλιτζάνια τσαγιού αλεύρι

Για γκανάς ·
1 συσκευασίες υγρής κρέμας (200 ml)
2 συσκευασία σοκολάτας (160 gr)
.
.
Προετοιμασία
Η ζάχαρη και τα αυγά ανεμίζουν για την τούρτα. Το γάλα και το πετρέλαιο είναι αν και να. Το κακάο και η βανίλια είναι το αν και να. Το αλεύρι και η σκόνη ψησίματος είναι και είναι έτοιμα να να και να είναι έτοιμα. Το βουτυρωμένο μικρό borcama είναι μαγειρεμένο σε προ-Θερμαίνεται 180°firinda. Με ένα καθαρό πανί πάνω απ ' αυτό, θα είναι dinlendirilir. Μετά το κρύο, ένας αγενής θα να σαν σκόνη. Η υγρή κρέμα είναι άδεια στο τηγάνι, και είναι ζεστή στην χαμηλή φωτιά.
Η σοκολάτα είναι ανακατεμένο και οι έξι είναι κλειστές και η πάντα είναι έτοιμη να αναμειγνύεται και (.
Όταν είναι έτοιμο, χύνεται μέσα στο ψιλοκομμένο κέικ. Μπορείς να βάλεις ένα τέντωμα πάνω του και να το βάλεις στην ντουλάπα και να ξεκουραστείς μπορείς να το κάνεις από τη νύχτα.
Τα μπαλάκια του μπάλες είναι φτιαγμένα και έτοιμα. Είναι στο χέρι σας όλο το είδος της στολίζουν 🎉💕 αν θέλετε, μπορείτε να βάλετε τη σοκολάτα στην τσάντα του ψυγείου λιώσει και να κάνετε μια ποικιλία σχημάτων πάνω τους, κομψό και πρακτικό 👌 θέλετε να κάρφωμα το benmari στυλ προς το Λιωμένη σοκολάτα (το έχω κάνει έτσι) είμαι πολύχρωμη διακόσμηση 🎉🎊
.
.
🎀 έκανα 2 μέτρο με αυτή τη συνταγή που πέτυχα 110 truff 💖
.
Να χαίρεσαι τον χρόνο σου

@neslininmutfagi
#neslininmutfaği

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις