Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2018

Μέθοδος 5D MIRACLES

Ο χρήστης Maria Dimitriou κοινοποίησε ένα σύνδεσμο.

ΞΑΝΑ ΣΕ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΚΥΠΡΟ!
Ομιλίες & Σεμινάρια
5D MIRACLES METHOD
Αθήνα – Θεσσαλονίκη – Ηράκλειο Κρήτης – Λεμεσός Κύπρου

Η ΚΒΑΝΤΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΑ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΤΗΣ ΕΛΞΗΣ
Υπάρχουν όντως ταυτόχρονες Άπειρες Εκδοχές μας σε Άπειρα Παράλληλα Σύμπαντα; Και πως μπορεί αυτό να μας βοηθήσει να αλλάξουμε την ζωή μας;

Πως να χρησιμοποιήσεις τις ιδιότητες του χωροχρόνου και των 11 Διαστάσεων
για να υλοποιήσεις όλες τις ιδέες σου, να φέρεις αφθονία,
να θεραπεύσεις σωματικά συμπτώματα, και να αλλάξεις τις πεποιθήσεις σου. Γιατί ο Νόμος της Έλξης είναι τελικά Νόμος της “Επίσκεψης/Συντονισμού”.
Είμαστε Ανώτερα Πνευματικά Όντα, Καθαρή Συνειδητότητα που ερχόμαστε να βιώσουμε εμπειρίες στις κάτω διαστάσεις της ύλης. Η ζωή δεν ‘συμβαίνει’ σε εμάς, Εμείς ‘συμβαίνουμε’ στη ζωή!
Η 5D Miracles Τεχνική συνδυάζει την Κβαντομηχανική και τον Νόμο της Έλξης.
Χρησιμοποιεί την Μ Θεωρία, δηλαδή τις ιδιότητες του χωροχρόνου, των 11 Διαστάσεων και την ύπαρξη των άπειρων παράλληλων “εκδοχών και φρέιμ” μας για να διδάξει στον οποιοδήποτε πως να αλλάξει το σύστημα των πεποιθήσεων του με πολύ εύκολο και άμεσο τρόπο, και επομένως να του διδάξει έμπρακτα και πρακτικά πως να αλλάξει όλες τις συνθήκες της ζωής του: αυτό που αποκαλούμε την 4Διάστατη “πραγματικότητά” μας. Πολλές φορές η αλλαγή των συνθηκών γίνεται μέσα σε μέρα ή μέρες!
Όπως γνωρίζουμε το σύστημά των πεποιθήσεων μας, αυτά που συνειδητά ή υποσυνείδητα πιστεύουμε/θεωρούμε ως αλήθειες/δεδομένα της ζωής, “προβάλλονται” στην 4Διάστατη “πραγματικότητά” μας και δημιουργούν αυτό που ονομάζουμε την ανθρώπινη εμπειρία μας.
Η 5η και η 11η Διάσταση μας εξηγούν επιστημονικά πως ακριβώς γίνεται αυτό, καθώς και πως μπορεί να αλλάξει, αφού αν γνωρίζεις πως ακριβώς “προβάλλονται”, μπορείς έπειτα συνειδητά είτε να αλλάξεις, είτε να σταματήσεις αυτήν την προβολή!
Μάθετε περισσότερα για:
  • Την ύπαρξη των 11 Διαστάσεων και των άπειρων παράλληλων εκδοχών μας και “φρέιμ”, σε άπειρα παράλληλα σύμπαντα!
  • Την αληθινή φύση του Χωροχρόνου και του Χρόνου που δεν είναι γραμμικός από την 5η Διάσταση και πάνω: πως το παρελθόν, παρόν και μέλλον συνυπάρχουν ταυτοχρόνως!
  • Γιατί επομένως δεν “ελκύουμε” τα γεγονότα στην ζωή μας αλλά αντιθέτως “συντονιζόμαστε” με αυτά από την απειρότητα που ήδη υπάρχει στις 11 Διαστάσεις. Γιατί λοιπόν, ο Νόμος της Έλξης είναι πιο σωστά: Νόμος της “Επίσκεψης/Συντονισμού”!
  • Την 5D MIRACLES μέθοδο για να καταφέρετε να αλλάξετε και εσείς το παρελθόν, παρόν και μέλλον σας!
  • Ότι τα λεγόμενα “Θαύματα” συμβαίνουν όταν η συνειδητότητά μας μεταπηδά από ένα “φρέιμ/πλαίσιο της πραγματικότητας” σε ένα άλλο, χωρίς να περάσει από τα ενδιάμεσα “φρέιμ/πλαίσια” που το λογικό μας μυαλό ορίζει ως απαραίτητα και “λογικά”, και επομένως τα προσμένει!
  • Ότι όλα τα αρνητικά συναισθήματα λειτουργούν ως αγγελιοφόροι. Αποκρυπτογραφήστε το μήνυμα τους και θα γίνουν οι πιο χρήσιμοι σύμμαχοι σας
  • Τι κρύβεται πίσω από τις ασθένειες και τις εξαρτήσεις μας και πως μπορούμε να απαλλαγούμε από αυτές με την 5D Miracles τεχνική
Σημείωση: Καμία επιστημονική ή άλλης φύσεως γνώση δεν είναι προαπαιτούμενη για να παρακολουθήσει κάποιος την ομιλία ή το σεμινάριο ή να μάθει την 5D Miracles μέθοδο. Θα είναι εγγυημένα μια συγκλονιστική αλλά και πολύ ευχάριστη εμπειρία που θα αλλάξει οριστικά την ζωή σας!
Γνωρίστε αυτή τη μοναδική Μέθοδο / Τρόπο Αντίληψης της Ζωής
στις παρακάτω Ομιλίες και 3ήμερα Σεμινάρια
(Εγγραφή και πληροφορίες στους παρακάτω συνδέσμους):
Αθήνα
Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2019
Μέθοδος 5D MIRACLES | Ανοιχτή ενημερωτική ομιλία
Θεσσαλονίκη
Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2019
Μέθοδος 5D MIRACLES | Ανοιχτή ενημερωτική ομιλία
Ηράκλειο Κρήτης
Τετάρτη 13 Μαρτίου 2019
Μέθοδος 5D MIRACLES | Ανοιχτή ενημερωτική ομιλία
Λεμεσός Κύπρου
Τετάρτη 3 Απριλίου 2019
Μέθοδος 5D MIRACLES | Ανοιχτή ενημερωτική ομιλία


Πρόγραμμα όλων των πόλεων εδώ:
https://www.demetrajiova.com/event/
Για όσους δεν μπορούν να τα παρακολουθήσουν ζωντανά, υπάρχει δυνατότητα παρακολούθησης του Σεμιναρίου: Βιντεοσκοπημένα (στα ελληνικά)
Παραγγελία και πληροφορίες εδώ
Εισηγήτρια Δήμητρα Τζιόβα /Demetra Jiova Η Κβαντικός Μέντορας Ζωής – Δημιουργός της μεθόδου 5D MIRACLES (Graduate Studies in Biomedical Sciences / BSc in Chemistry – Biochemistry)
Ζει και εργάζεται στο Λος Άντζελες και διαμέσου ιδιωτικών και online συνεδριών και βιωματικών σεμιναρίων διδάσκει την μέθοδο της σε πολλές χώρες του κόσμου.
Οι διδασκαλίες της Δήμητρας είναι ιδιαίτερες και καθολικά ριζοσπαστικές, ελάχιστοι άλλοι άνθρωποι στον κόσμο διδάσκουν ή ασχολούνται με κάτι παραπλήσιο.
Πατήστε εδώ για μαρτυρίες μαθητών της (στα αγγλικά)
Η Δήμητρα Τζιόβα και η Μέθοδος 5D Miracles μέσα από συνεντεύξεις και άρθρα που παραχώρησε στην Όμορφη Ζωή:
Η Δήμητρα Τζιόβα /Demetra Jiova τα τελευταία χρόνια, έρχεται συνήθως μια φορά τον χρόνο στην Ελλάδα για να διδάξει με 3ήμερα εντατικά & βιωματικά σεμινάρια την μέθοδο της: 5D Miracles, ένα τελείως νέο τρόπο αντίληψης και βίωσης της ζωής, ειδικά όταν μαθαίνει κανείς ότι έχει άπειρες «ταυτόχρονες» και ήδη υπαρκτές εκδοχές/φρέιμ μέσα στην απειρότητα του πολυ-σύμπαντος!
Εγγραφείτε στο Newsletter της για να ενημερώνεστε εγκαίρως για όλα τα επόμενα σεμινάρια, ομιλίες και ατομικές συνεδρίες στην Ελλάδα.
Μείνετε συνδεδεμένοι με τις διδασκαλίες της Δήμητρας και τη μέθοδο της «5D Miracles», στα: www.DemetraJiova.comNewsletterFacebookInstagramYouTube όπου υπάρχει και σύντομα θα προστεθεί και επιπλέον δωρεάν υλικό γύρω από τις διδασκαλίες της (με Ελληνικούς υπότιτλους, και με Ελληνικές μεταφράσεις όπου είναι δυνατόν)
Επικοινωνία:  info@demetrajiova.com | www.DemetraJiova.com | 6982 054 322

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις