Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2018

ΔΕΝΔΡΟΛΙΒΑΝΟ

Ο χρήστης Maria Dimitriou κοινοποίησε μια δημοσίευση.
 
Aroma Tea-Herbs
#ΔΕΝΔΡΟΛΙΒΑΝΟ #ΥΓΕΙΑ
Περιέχει ουσίες οι οποίες είναι χρήσιμες για την τόνωση του ανοσοποιητικού συστήματος, την αύξηση της κυκλοφορίας, και την βελτίωση της πέψης. μπορεί να τονώσει το νευρικό σύστημα. Χρησιμοποιείται για τη νευραλγία, σπασμούς, πληγές, έκζεμα, ρευματισμούς και την κατάθλιψη. Ως αντισπασμωδικό βότανο, δενδρολίβανο χρησιμοποιείται για να αυξήσει την παραγωγή ούρων. Ηρεμεί τα νεύρα, χαλαρώνει τους μυς, ανακουφίζει τον πόνο, και μειώνει την ένταση και το άγχος σε όλο το σώμα.
Περιέχει επίσης αντιφλεγμονώδη συστατικά που μπορεί να είναι χρήσιμο για τη μείωση της σοβαρότητας των κρίσεων άσθματος. Επιπλέον, το δεντρολίβανο έχει αποδειχθεί ότι αυξάνει τη ροή του αίματος στο κεφάλι και τον εγκέφαλο, και τη βελτίωση της συγκέντρωσης.
Είναι πλούσιο σε βιταμίνη C, κατά συνέπεια, στην κατανάλωση. επιτρέπει το ανοσοποιητικό σύστημα του οργανισμού να είναι πιο ισχυρο και ενεργό. εμποδίζει την ανάπτυξη των μολυσματικών παραγόντων, τόσο, εσωτερικά και εξωτερικά. Έτσι, μπορεί κανείς να πει ότι το δεντρολίβανο είναι ακόμα καλό για να αποτρέψει το περίφημο κοινό κρυολόγημα,και έχει επίσης αντισηπτικές ιδιότητες. Όταν προστεθεί στο νερό του μπάνιου, θα βοηθήσει τις πληγές να επουλώνονται με φυσικό τρόπο και την πρόληψη της πιθανότητας μιας μόλυνσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις