Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου 2019

Και όμως! Το γιαούρτι δίνει λύσεις

Η Maria Dimitriou κοινοποίησε ένα σύνδεσμο.

Και όμως! Το γιαούρτι δίνει λύσεις στα 3 πιο σημαντικά προβλήματα μαλλιών. www.womenonly.gr Και όμως! Το γιαούρτι δίνει λύσεις στα 3 πιο σημαντικά προβλήματα μαλλιών Ψάχνεις να βρεις πώς θα καταφέρεις να περιορίσεις την ξηροδερμία ή πώς θα μεταμορφώσεις τα μαλλιά σου έτσι ώστε να είναι πιο λα…
mystikaomorfias.gr

Και όμως! Το γιαούρτι δίνει λύσεις στα 3 πιο σημαντικά προβλήματα μαλλιών




Και όμως! Το γιαούρτι δίνει λύσεις στα 3 πιο σημαντικά προβλήματα μαλλιών.
www.womenonly.gr
     Και όμως! Το γιαούρτι δίνει λύσεις στα 3 πιο σημαντικά προβλήματα μαλλιών

Ψάχνεις να βρεις πώς θα καταφέρεις να περιορίσεις την ξηροδερμία ή πώς θα μεταμορφώσεις τα μαλλιά σου έτσι ώστε να είναι πιο λαμπερά; Παρακάτω θα μάθεις με ποιους τρόπους θα καταφέρεις όλα τα παραπάνω με όπλο σου το γιαούρτι!

Το γιαούρτι και η ξηροδερμία, είναι αχώριστα φιλαράκια!
Το γιαούρτι βοηθάει πολύ να περιορίσεις την ξηροδερμία αφού έχει αντιμυκητιακές ιδιότητες που βοηθούν στον αγώνα κατά της πιτυρίδας.

Πώς θα το κάνεις:
Πάρε ένα φλιτζάνι γιαούρτι και ανακατέψέ το να απαλ. Εφαρμόστε αυτήν γιαούρτι στο τριχωτό της κεφαλής σας και αφήστε το για περίπου 40 λεπτά πριν το ξεπλύνετε. Αυτή η θεραπεία στο σπίτι θα βοηθήσει να απαλλαγούμε από την ξηροδερμία.
Καταπολέμησε το φριζάρισμα με γιαούρτι:
Πολύ συχνά αντιμετωπίζεις το φριζάρισμα που γίνεται ακόμη πιο έντονο κατά τους καλοκαιρινούς μήνες. Για να δείχνουν όμως τα μαλλιά σου και να είναι υγιή πρέπει να τα φροντίσεις και να περιορίσεις το φριζάρισμα. Το γιαούρτι είναι με το μέρος σου.

Πώς θα το κάνεις:
Πάρε τρία κουταλάκια γιαούρτι και δυο κουταλάκια έλαιο καρύδας και 4 κουταλάκια τζελ αλόε βέρα. Ανακάτεψε τα υλικά και άπλωσε το μείγμα στα μαλλιά σου για περίπου 30 λεπτά. Στην συνέχεια λούσου μ χλιαρό νερό και ένα απλό σαμπουάν και θα δεις τη διαφορά!
Βάλε τέλος στα θαμπά μαλλιά:
Αν βλέπεις πως τα μαλλιά σου χρειάζονται λάμψη και θέλεις να είναι πιο υγιή τότε δεν έχεις παρά να ακολουθήσεις τα παρακάτω βήματα.

Πώς θα το κάνεις:
Άπλωσε μισό φλιτζάνι γιαούρτι με κουταλάκια αμυγδαλέλαιο και 2 αυγά. Άπλωσε το μείγμα στα μαλλιά σου και κάλυψε το κεφάλι σου με ένα σκουφάκι έτσι ώστε να το απορροφήσει καλύτερα η τρίχα σου.
Σε μισή περίπου ώρα λούσου με το σαμπουάν σου και θα νιώθεις τη διαφορά.
Τονωτικό λάδι μαλλιών με μετάξι για λάμψη! (μετά το λούσιμο) 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις