Δευτέρα 11 Μαρτίου 2019

ΤΑΡΑΜΑΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Ο χρήστης Maria Dimitriou κοινοποίησε μια δημοσίευση.
ΤΑΡΑΜΑΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
Συστατικά:
2-3 σκελίδες σκόρδο
1/2 φλ. φρεσκοκομμένος δυόσμος
1/3 φλ. λευκός ταραμάς
250 γρ. ψίχα που έχετε μουλιάσει στραγγίξει και στεγνώσει από μια φραντζόλα μπαγιάτικο ψωμί
1/3-1/2 φλ. ελαιόλαδο
2-5 κ.σ νερό
3-5 κ.σ χυμός λεμονιού
Οδηγίες:

Βάζουμε το σκόρδο στο μπλέντερ μαζί με 1-2 κουταλιές ελαιόλαδο.
Τα χτυπάμε ώστε να γίνουν κρέμα.
Προσθέτουμε λίγο ακόμη λάδι, χτυπάμε κι άλλο το μείγμα και ρίχνουμε τον ταραμά μαζί με την ψίχα.
Τα χτυπάτε για ένα λεπτό περίπου, να γίνει το μείγμα παχύρρευστο.
Προσθέτετε σιγά-σιγά το ελαιόλαδο, το νερό και το λεμόνι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις