Γαλατόπιτα
Πολύ νόστιμη συνταγή για σπιτική γαλατόπιτα. Τρώγεται ζεστή και κρύα, σαν πρωινό, κολατσιό ή επιδόρπιο.
Γάλα: 1,5 λίτρο
Ψιλό σιμιγδάλι: 1 κούπα
Ζάχαρη: 1 κούπα
Βούτυρο ή μαργαρίνη: 2 κουταλιές για την κρέμα και 4 για το ταψί
Αυγά: 4 μέτρια
Βανίλιες: 2 κάψουλες
Αλάτι: λίγο στη μύτη του κουταλιού
Φλούδα λεμονιού: από 1/2 λεμόνι
Σφολιάτα: 2 φύλλα
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου