Τρίτη 29 Δεκεμβρίου 2020

Σπανακοτυρόπιτα με σπιτικό φύλλο

 

Σπανακοτυρόπιτα με σπιτικό φύλλο

Τρώγεται και κρύα και ζεστή.


Τι χρειαζόμαστε:
Για το φύλλο:

μισό κιλό αλεύρι (κόκκινο)
3/4 φλυτζάνι τσαγιού λάδι
1 σφηνάκι ξίδι
λίγο αλάτι
χλιαρό νερό όσο πάρει 


Για την γέμιση:

2 κιλά σπανάκι
μισό κιλό πράσσα
φρέσκα κρεμμυδάκια
ένα ματσάκι άνηθο ψιλοκομμένο
λίγο λάδι
πιπέρι
400 γρ.φέτα 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις