Τρίτη 15 Δεκεμβρίου 2020

Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ

Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ - Μέρος 1ο

Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ – Μέρος 1ο

Αγαπητοί φίλοι, έχουν αναρτηθεί εκατοντάδες άρθρα με τρόπους φυσικής αντιμετώπισης διαφόρων παθήσεων, μικρών και μεγάλων προβλημάτων. Αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε έναν πολύ συνοπτικό οδηγό για το πως να αντιμετωπίσετε γρήγορα καθημερινά προβλήματα με απλά βότανα που πιθανόν όλοι έχουμε στο σπίτι μας.

Θα σας συνιστούσαμε να το εκτυπώσετε και να το κολλήσετε στο ψυγείο σας ή να εν πάση περιπτώσει να το έχετε σε κάποιο εύκαιρο μέρος για να το βρείτε εύκολα!

Για καρούμπαλο στο κεφάλι:

Βάλτε βούτυρο ή μια βρεγμένη φέτα ψωμί, ή μια φέτα ντομάτα (Το βούτυρο είναι το καλύτερο). Αποφύγετε τον πάγο.

Για τον πονόδοντο:

Βρεγμένη μπατονέτα με πιπέρι στο αυτί ή κόψτε ένα κομμάτι της ρίζας τζίντζερ και καθαρίστε το. Βάλτε το κομμάτι στο στόμα σας πάνω από το δόντι που πονάει και δαγκώστε το. Ο πόνος πρέπει να υποχωρήσει πολύ γρήγορα.
Για το απόστημα και τη μόλυνση κάντε μπουκώματα με ζεστό προς χλιαρό αλατόνερο.

Για τον πυρετό:

Βρασμένη ρίγανη με κανέλα ή σε μισό φλιτζάνι φρεσκοστυμμένο χυμό λεμονιού, ρίξτε μία πολτοποιημένη σκελίδα σκόρδο με μία κουταλιά μέλι και πιείτε το ή ετοιμάστε ένα αφέψημα με τζίντζερ (σε βραστό ­νερό, ρίξτε μία κουταλιά αποξηραμένο τζίντζερ σε σκόνη για 2-4 λεπτά). Ρίξτε μία πρέζα μαύρο πιπέρι και ένα κουταλάκι μέλι. Το ρόφημα αυτό προκαλεί εφίδρωση, γι’ αυτό φροντίστε να αλλάξετε ρούχα όταν ιδρώσετε.

Για γαστρεντερολογικά και πόνους στα έντερα:

Βρασμένη ρίγανη (εξαιρετικά αποτελέσματα) ή σπαθόρακο (είναι ό,τι το σπαθόλαδο, απλά γίνεται με ρακί)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις