Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2019

Μωσαϊκό: Μολιέρος

Μωσαϊκό: Μολιέρος: Μολιέρος Παρίσι 15 Ιανουαρίου 1622 - Παρίσι 17 Φεβρουαρίου 1673. Γάλλος ποιητής, ηθοποιός και θεατρικός συγγραφέας. Τη θεατρική του σταδ...

 Molière - Nicolas Mignard (1658).jpg

Μωσαϊκό: Το " Θηρίο"

Μωσαϊκό: Το " Θηρίο": Στις 17 Φεβρουαρίου του 1869....... Η Ιστορία του σιδηρόδρομου Πειραιάς - Κηφισιά ... (Φωτο : Το " Θηρίο" στην Γ' ...

 Μηχανή ατμήλατου σιδηροδρόμου στον Πειραιά

Μωσαϊκό: " Εσωτερικό εκκλησίας " Θεόδωρος Ιακώβου Ράλλης

Μωσαϊκό: " Εσωτερικό εκκλησίας " Θεόδωρος Ιακώβου Ράλλης:   " Εσωτερικό εκκλησίας " Ο Θεόδωρος Ιακώβου Ράλλης (Κωνσταντινούπολη 1852 – Λονδίνο 1909), γνωστός και ως Théodore Ja...

 

Σήμερα...17/2

 
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!
ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΠΟΥΛΧΕΡΙΑ 
   

Μωσαϊκό: Ἀμπελόκηποι, J.L.S. BARTHOLDY, VOYAGE EN GRECE

Μωσαϊκό: Ἀμπελόκηποι, J.L.S. BARTHOLDY, VOYAGE EN GRECE: http://anihneftes.blogspot.gr/2011/11/jls-bartholdy-voyage-en-grece.html Ἀμπελόκηποι, J.L.S. BARTHOLDY, VOYAGE EN GRECE ...

 

Μωσαϊκό: Μελίνα Μερκούρη - "η λατέρνα"

Μωσαϊκό: Μελίνα Μερκούρη - "η λατέρνα":    Στίχοι: Άγγελος Τερζάκης Μουσική: Μάνος Χατζιδάκις Πρώτη εκτέλεση: Μαίρη Λω Άλλες ερμηνείες: Μελίνα Μερκούρη Κάθε που βραδιάζε...

Μωσαϊκό: Γιατί οι αρχαίοι Έλληνες «έβαζαν νερό» στο κρασί τ...

Μωσαϊκό: Γιατί οι αρχαίοι Έλληνες «έβαζαν νερό» στο κρασί τ...: http://tothermometro.blogspot.gr/2013/02/blog-post_4392.html Γιατί οι αρχαίοι Έλληνες «έβαζαν νερό» στο κρασί τους; Οι πρό...

Μωσαϊκό: Το πικρό παράπονο του ευεργέτη Κωνσταντίνου Μπέλλι...

Μωσαϊκό: Το πικρό παράπονο του ευεργέτη Κωνσταντίνου Μπέλλι...: http://mikros-romios.gr/3618/mpellioy/ Το πικρό παράπονο του ευεργέτη Κωνσταντίνου Μπέλλιου Γράφει ο Ελευθέριος Γ. Σκιαδάς ...

 ΔΗΜΟΤΙΚΟ_ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ

Μωσαϊκό: Η μουσική μεγαλώνει ... έξυπνα παιδιά!

Μωσαϊκό: Η μουσική μεγαλώνει ... έξυπνα παιδιά!:   Η μουσική μεγαλώνει ... έξυπνα παιδιά! Η εκμάθηση ενός μουσικού οργάνου σε νεαρή ηλικία μπορεί να μην κάνει το παιδί διαπρεπή μου...

Μωσαϊκό: Καστανόπιτα

Μωσαϊκό: Καστανόπιτα:   Καστανόπιτα Για την κρέμα κάστανου • 150 γρ. σιμιγδάλι ψιλό • 1250 γρ. γάλα φρέσκο • 125 γρ. ζάχαρη • 120 γρ. βούτυρο σε κύβους κ...

Δημοφιλείς αναρτήσεις