πηγή http://www.facebook.com/photo.php?fbid=305815686192475&set=a.289322007841843.65962.264580240316020&type=1&theater
nline.gr
σημ. Αν δεν ανοίγουν οι σύνδεσμοι κάντε τους μαρκάρισμα, αντιγραφή, επικόλληση πάνω
½ κιλό σπανάκι ζεματισμένο
300 γρ. τυρί φέτα
1 κουταλάκι πιπέρι μαύρο
1 κρεμμύδι
Ελαιόλαδο
Παίρνουμε ένα ένα τα φύλλα και τα λαδώνουμε.
Φτιάχνουμε τη γέμιση, προσθέτοντας όλα τα υλικά μαζί, το σπανάκι, το
τυρί τριμμένο, το κρεμμύδι ψιλοκομμένο, το πιπέρι και λίγο ελαιόλαδο.
Ανακατεύουμε το μείγμα καλά.
Τοποθετούμε στην άκρη κάθε φύλλου
περίπου μία κουταλιά γέμιση. Τυλίγουμε σε ρολό και μετά στρίβουμε το
ρολό σε μορφή σαλιγκαριού.
Ετοιμάζουμε τα μίνι κιχί με όση γέμιση διαθέτουμε.
Βουτυρώνουμε το ταψί και αλείφουμε τα πιτάκια με ένα πινέλο βρεγμένο με βούτυρο ή λάδι.
Ψήνουμε στους 180oC για 30 λεπτά.
nline.gr
σημ. Αν δεν ανοίγουν οι σύνδεσμοι κάντε τους μαρκάρισμα, αντιγραφή, επικόλληση πάνω
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου