ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΙΤΑΛΙΚΑ
Girella (τζιρελα)
ΥΛΙΚΑ
450γρ αλεύρι
2 αυγά
200γρ μαργαρίνη
200γρ ζάχαρη
1 βανιλια
για το μισο της ζυμης 50γρ κακάο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1.Χτυπαμαι την ζαχαρη με την μαργαρινη να αφρατεψει, προσθετουμε
τα αυγα ενα ενα, την βανιλια και το αλευρι λιγο λιγο.
Ζυμωνουμε μεχρι να γινει μια ζυμη μαλακη και ευπλαστη.
2.Την χωριζουμε στα δυο, προσθετουμε στο ενα κομματι το
κακαο και το ζυμωνουμε ξανα για λιγο, μεχρι να ενσωματωθει
και να γινει μια ζυμη σοκολατας.
3.Ανοιγουμε με τον πλαστη τα δυο κομματια με την βοηθεια ενος
σελοφαν και τοποθετουμε την ζυμη με το κακαο πανω στην ζυμη
βουτυρου. Τυλιγουμε την ζυμη χωρις να αφηνουμε κενα εσωτερικα
και την βαζουμε στην καταψυξη για μια ωρα.
4.Βγαζουμε την ζυμη απο την καταψυξη και με ενα κοφτερο μαχαιρι
κοβουμε φετες ολο το μπαστουνι. Τοποθετουμε σε λαμαρινα με
αντικολητικο χαρτι και ψηνουμε στους 180β για 15λ.
ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!
Girella (τζιρελα)
ΥΛΙΚΑ
450γρ αλεύρι
2 αυγά
200γρ μαργαρίνη
200γρ ζάχαρη
1 βανιλια
για το μισο της ζυμης 50γρ κακάο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1.Χτυπαμαι την ζαχαρη με την μαργαρινη να αφρατεψει, προσθετουμε
τα αυγα ενα ενα, την βανιλια και το αλευρι λιγο λιγο.
Ζυμωνουμε μεχρι να γινει μια ζυμη μαλακη και ευπλαστη.
2.Την χωριζουμε στα δυο, προσθετουμε στο ενα κομματι το
κακαο και το ζυμωνουμε ξανα για λιγο, μεχρι να ενσωματωθει
και να γινει μια ζυμη σοκολατας.
3.Ανοιγουμε με τον πλαστη τα δυο κομματια με την βοηθεια ενος
σελοφαν και τοποθετουμε την ζυμη με το κακαο πανω στην ζυμη
βουτυρου. Τυλιγουμε την ζυμη χωρις να αφηνουμε κενα εσωτερικα
και την βαζουμε στην καταψυξη για μια ωρα.
4.Βγαζουμε την ζυμη απο την καταψυξη και με ενα κοφτερο μαχαιρι
κοβουμε φετες ολο το μπαστουνι. Τοποθετουμε σε λαμαρινα με
αντικολητικο χαρτι και ψηνουμε στους 180β για 15λ.
ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου