Σαρδέλες σε αμπελόφυλλο της ΛΩΞΑΝΤΡΑΣ
ΥΛΙΚΑ
1 κιλό σαρδέλες ή μπαρμπούνια
Αμπελόφυλλα περίπου 30-35
1 φλυτζάνι ελαιόλαδο
αλάτι
1 κιλό λεμόνια κατά προτίμηση ή 1/2 φλιτζάνι χυμό λεμονιού
ρίγανη ή θυμάρι
πιπέρι
σκόρδο ( προαιρετικά )
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Καθαρίζετε τα ψάρια απο τα τα εντόσθια,τα πλένετε καλά και τα στραγγίζετε.
Βάζετε αλάτι,πιπέρι,ρίγανη και τα τοποθετείτε μέσα σε κάθε αμπελόφυλο,αφού το έχετε λαδώσει.
Τα βάζετε πάνω στα κάρβουνα για 5΄λεπτά απο κάθε πλευρά.
Περιχύνετε με χυμό λεμονιού.
Γαρνίρετε με φέτες λεμονιού.
Μπορείτε να τα βάλετε κ με λαδόκολλα στον φούρνο σας.
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!! ΛΩΞΑΝΤΡΑ
ΥΛΙΚΑ
1 κιλό σαρδέλες ή μπαρμπούνια
Αμπελόφυλλα περίπου 30-35
1 φλυτζάνι ελαιόλαδο
αλάτι
1 κιλό λεμόνια κατά προτίμηση ή 1/2 φλιτζάνι χυμό λεμονιού
ρίγανη ή θυμάρι
πιπέρι
σκόρδο ( προαιρετικά )
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Καθαρίζετε τα ψάρια απο τα τα εντόσθια,τα πλένετε καλά και τα στραγγίζετε.
Βάζετε αλάτι,πιπέρι,ρίγανη και τα τοποθετείτε μέσα σε κάθε αμπελόφυλο,αφού το έχετε λαδώσει.
Τα βάζετε πάνω στα κάρβουνα για 5΄λεπτά απο κάθε πλευρά.
Περιχύνετε με χυμό λεμονιού.
Γαρνίρετε με φέτες λεμονιού.
Μπορείτε να τα βάλετε κ με λαδόκολλα στον φούρνο σας.
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!! ΛΩΞΑΝΤΡΑ
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου