Πέμπτη 29 Μαΐου 2014

Το Ν δονεί τον Νου

Αγαπημένοι μου,
Γιατί έκοψαν το γράμμα ν από τις καταλήξεις των λέξεων ξέρετε; Το Ν δονεί τον Νου ( όχι το μυαλό που είναι εργαλείο του ). Όταν ο Νους δονείται παράγει ορθές σκέψεις, βγάζει σωστά συμπεράσματα, ωθεί σε ορθές πράξεις. Απεγκλωβίζεται από φόβους που έρπουν στη χαμηλόσυχνη γήινη πραγματικότητα και ελεύθερος, καθαρός μπορεί να επικοινωνεί απ’ ευθείας με το Φως και το Θείον. Όταν ο Νους εμφορείται από το Φως και το Θείον, κατευθύνει ως Ηνίοχος το άρμα της Ψυχής με ασφάλεια στη νίκη. Αυτό ακριβώς που φοβούνται όλοι οι εξουσιαστές που μας θέλουν υπόδουλους, χωρίς κρίση και φοβισμένους για να μπορούν να μας χειραγωγούν και να μας εκμεταλλεύονται.
Δώστε στον εαυτό σας μιαν ευκαιρία μερικών δευτερολέπτων: Πείτε δυνατά ΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝ και παρατηρείστε ταυτόχρονα τι γίνεται στο κεφάλι σας. Επαναλάβετέ το δυο και τρεις. Κι αν θέλετε μπορείτε να το κάνετε καθημερινά σαν διαλογισμό.
Το ξέρετε ότι ο παγκόσμιος, συμπαντικός ήχος του ΟΜ που νομίζουμε ότι μας δόθηκε από την Ανατολή. είναι η παράφραση του ΟΝ; Το ξέρετε ότι όταν το προφέρουμε δηλώνουμε στο Σύμπαν ότι είμαστε ένα νοήμων ον, υπεύθυνο και δημιουργικό και ότι έτσι αξίζουμε , επιθυμούμε και απαιτούμε να μας αντιμετωπίζει και να ανταποκρίνεται σε μας;
Αγαπημένοι μου, ακόμη και τώρα δεν είναι αργά να σκύψουμε στη γλώσσα που κληρονομήσαμε σαν Συμπαντικό Δώρο. Ας την ξαναψάξουμε και ας την ξαναθυμηθούμε. Πρώτη δεσμεύομαι να το κάνω εγώ . Ας την αφήσουμε να ξαναμπολιάσει τον Νου και την Καρδιά μας. Ας της επιτρέψουμε να μας μεταμορφώσει από κουρασμένα, φοβισμένα ανθρωπάκια σε Ελεύθερους Ανθρώπους. Ας της επιτρέψουμε να μας θυμίσει τον Εαυτό μας και την Αποστολή μας πάνω στη Γη. Ο Έλλην και η Ελλάς είναι Φως.
Ας αρχίσουμε να χρησιμοποιούμε την γλώσσα μας νοηματικά και όχι συμβατικά όπως εκείνοι που έχουν άγνοια.
Στις πιέσεις που δεχόμαστε από εκείνους που μας θέλουν υπόδουλους ας απαντήσουμε μέσω της σωστής χρήσης της Γλώσσας μας, στις καθημερινές επικοινωνίες και συναλλαγές μας, ότι οι Έλληνες δεν σκύβουμε το πνεύμα μας και δεν παραδίνουμε την καρδιά και τις ιερές μας παρακαταθήκες και ότι ακόμη κι αν γονατίσαμε ήρθε πια ο καιρός να ξαναπηδήξουμε πάνω και να ρίξουμε την αύρα μας σ’όλη τη Γη χάριν της Ανθρωπότητας.
Αν όχι εμείς, τότε ποιοι; Αν όχι τώρα, τότε πότε;
Η βοήθεια και η δύναμις πηγάζουν έσωθεν. Η βοήθεια που έρχεται απ’ έξω συχνά δημιουργεί αβάσταχτες υποχρεώσεις κι εμείς οι Έλληνες το έχουμε βιώσει στο πετσί μας. Δεν είναι τυχαίο που οι ξένοι σπεύδουν να μας βοηθήσουν και να μας σώσουν. Γιατί; Γιατί τους βολεύει να τους υπηρετεί ο Έλληνας. Τον Έλληνα όμως δεν τον βολεύει να υπηρετεί παρά μόνον το Φως και την Ελευθερία!
Σας προσκαλώ σ’ αυτόν τον αναίμακτο αλλά ουσιαστικό αγώνα και σας φιλώ
Δέσποινα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις