Ελληνική
Κουζίνα, Συνταγές μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής. Οδηγίες για σίγουρη
επιτυχία από το Νο 1 περιοδικό μαγειρικής I COOK GREEK. ΣΥΝΤΑΓΕΣ
sintages online, Ελληνικές Συνταγές, συμβουλές μαγειρικής, greek
recipes, syntages
icookgreek.com|Από Klio Kabouri
Υλικά
- σφολιάτα: 1 πακέτο (500 γρ., 2 φύλλα)
- μελιτζάνες: 3, φλάσκες ή αργείτικες
- μοσχαρίσιο κρέας: 450 γρ., ποντίκι, κομμένο σε μερίδες
- κρεμμύδια: 2 ψιλοκομμένα
- ελαιόλαδο: 1 φλιτζάνι του τσαγιού
- φέτα: 200 γρ., κομματιασμένη
- κεφαλογραβιέρα: 300 γρ., τριμμένη
- βασιλικός: 10-12 φύλλα, ψιλοκομμένα
- αυγά: 3 χτυπημένα, 1 κρόκος για το άλειμμα
- αλάτι
- πιπέρι: φρεσκοτριμμένο
- συνέχεια στο σύνδεσμο http://www.icookgreek.com/%CE%A3%CF%85%CE%BD%CF%84%CE%B1%CE%B3%CE%AD%CF%82/item/%CE%BC%CE%B5%CE%BB%CE%B9%CF%84%CE%B6%CE%B1%CE%BD%CF%8C%CF%80%CE%B9%CF%84%CE%B1-%CE%BC%CE%B5-%CE%BA%CF%81%CE%AD%CE%B1%CF%82
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου