Τρίτη 14 Οκτωβρίου 2014

Κρέμα βανίλια-σοκολάτα

Η Maria Dimitriou κοινοποίησε ένα σύνδεσμο.
 
Ετοιμάζετε την κρέμα αραβοσίτου σύμφωνα με τις οδηγίες που αναγράφει η συσκευασία. Ζεσταίνετε πολύ ελαφρά το ½ φλιτζάνι γάλα και προσθέτετε το λικέρ για άρωμα. Βρέχετε τα μπισκότα στο αρωματισμένο γάλα και τα μοιράζετε σε 8...
icookgreek.com|Από Klio Kabouri

Υλικά

  • μπισκότα πτι μπερ: 150 γρ.
  • κρέμα αραβοσίτου βανίλια: 2 φάκελοι
  • γάλα εβαπορέ: σύμφωνα με την ποσότητα που υποδεικνύει η συσκευασία της κρέμας αραβοσίτου και ½ φλιτζάνι επιπλέον για να περιχύσετε τα μπισκότα
  • σοκολάτα κουβερτούρα σπασμένη σε κομματάκια: 200 γρ.
  • αυγά: 2
  • κρέμα γάλακτος: 350 ml
  • ζάχαρη 2 κουταλιές της σούπας
  • αμυγδαλόψιχα καβουρντισμένη: 60 γρ., χοντροκομμένη
  • κακάο: λίγο για το πασπάλισμα
  • λιμοντσέλο ή άλλο λικέρ για άρωμα
  • συνέχεια στο σύνδεσμο
  • http://www.icookgreek.com/συνταγές/γλυκίσματα/item/κρέμα-βανίλια-σοκολά

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις