Κυριακή 25 Οκτωβρίου 2015

Ρέικι για μια καλύτερη ζωή.

Η Maria Dimitriou κοινοποίησε τη φωτογραφία του χρήστη Reikitherapy-Thetahealing.
 
Ρέικι για μια καλύτερη ζωή.
Τι είναι το Reiki και ποια τα οφέλη του;

Το Ρέικι είναι μία μέθοδος χρήσης της συμπαντικής ενέργειας, για βελτίωση της ευεξίας και για θεραπεία πνεύματος, σώματος και νου. Μάθετε πώς εφαρμόζεται και ποια είναι τα οφέλη του για την υγεία.
Το Ρέικι είναι μια απλούστατη, αλλά ισχυρή μέθοδος θεραπείας, στην οποία, με τη χρήση των χεριών, τα εμπόδια εξαφανίζονται και η ροή της ενέργειας αποκαθίσταται στο σώμα. Αυτή η ενεργοποιός δύναμη που ξαναζωντανεύει και απελευθερώνει το δυναμικό που υπάρχει μέσα μας, η δύναμη αυτή υπάρχει σε κάθε έμβιο ον της γης, για να αντιμετωπίζει δημιουργικά τα προβλήματα που προκύπτουν και να ενεργεί στη ζωή του ως αγωγός του καλού.
Το ρέικι αποκαθιστά η εμπιστοσύνη μας στο σύμπαν, οι σχέσεις μας γίνονται πιο ικανοποιητικές, βελτιώνεται η υγεία και η διάθεσή μας, διεγείρονται οι 5 αισθήσεις, αυξάνεται η διαίσθηση, αυξάνεται η ροή της ενέργειας, απομακρύνονται οι τοξίνες, αυξημένη ενεργητικότητα, σωματική χαλά-ρωση, ευεξία, ηρεμία, ελάττωση των πόνων (όπως πονόδοντος και ημικρανίες), βελτίωση του ύπνου, βελτίωση ελέγχου διατροφής.

Εκτός από τα οφέλη που προσφέρει σε σημαντικά προβλήματα, βοηθά και στην καλή ψυχολογική διάθεση, εξαλείφει προβλήματα που προκύπτουν από τον σύγχρονο τρόπο ζωής, όπως το άγχος. Επιδρά επίσης στο συναισθηματικό και πνευματικό επίπεδό μας και βοηθά να διορθώσουμε ό,τι είναι λάθος στη ζωή μας, μας βοηθά να βρούμε τη θέση μας στον κόσμο, χαρίζοντάς μας εμπιστοσύνη και ισορροπία. Φέρνει ολοκλήρωση και τάξη στη ζωή μας και επιτρέπει μια αλλαγή της συνειδητότητας. Βοηθά στην μεταβολή μας από την αρρώστια στην ίαση, από το άγχος στην ηρεμία, από τη δυστυχία στην ευτυχία.
Για τις συνεδρίες σας και πληροφορίες στο inbox και στα τηλ.της σελίδας μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις