Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου 2017

Επίσημο δείπνο; Εντυπωσιάστε!

Επίσημο δείπνο; Εντυπωσιάστε! 




Η δύσκολη ώρα έφτασε. Επίσημο δείπνο με τους συγγενείς και πρέπει να είναι όλα στην εντέλεια. Δε χρειάζεται άγχος, το μόνο που χρειάζεται είναι έξυπνες ιδέες, δημιουργικότητα και φαντασία.


Τα κλασσικά οικογενειακά τραπέζια έχουν ξεπεραστεί προ πολλού. Αυτό που χρειάζεστε για να εντυπωσιάσετε τους συγγενείς και να τους κάνετε να θυμούνται το δείπνο σας για πάντα είναι φαντασία και χρώμα!
Διαλέξτε χρωματιστές πετσέτες, κατά προτίμηση διαφορετικό χρώμα για τον καθένα. Μπορείτε να φτιάξετε δαχτυλίδια, για να τυλίξετε τις πετσέτες, από παλιές κορδέλες που σίγουρα κάπου θα τις έχετε φυλάξει ή να τις πιάσετε στο πιάτο με χρωματιστά μανταλάκια! Αγοράζοντας έναν μαρκαδόρο με χρυσόσκονη και χαρτόνι μπορείτε να φτιάξετε μικρά καρτελάκια που θα γράφουν πάνω τα ονόματα των συγγενών σας. Κόψτε χαρτόνι σε διάφορα σχήματα, αναλόγως με το θέμα του καλέσματος, και στη συνέχεια γράψτε πάνω τα ονόματα των αγαπημένων σας, τα οποία θα τοποθετήσετε στην θέση του καθένα!
Για το φαγητό επιλέξτε τις αγαπημένες σας συνταγές, αυτές που φτιάχνετε καλύτερα και είστε σίγουρες πως θα λατρέψουν όλοι. Όση ώρα θα επιμελείστε τις τελευταίες λεπτομέρειες στην κουζίνα φροντίστε να βγάλετε ένα πρώτο ορεκτικό στους συγγενείς σας, έτσι ώστε να μην παραπονεθεί κανείς. Επιλέξτε κάτι πολύ μικρό προκειμένου να μην τους κόψει την όρεξη. Μπορείτε να φτιάξετε ένα πιάτο από τυριά ή ακόμη καλύτερα μικρά ντοματάκια με χοντρό αλάτι και ένα πιάτο με παρμεζάνα. Σίγουρα θα τους κρατήσει ευχαριστημένους για όση ώρα χρειαστείτε να τελειώσετε τις γαστρονομικές σας δημιουργίες.
Αφού τελειώσετε το δείπνο σας και έρθει η ώρα που οι καλεσμένοι σας θα φύγουν, κάντε τους μια έκπληξη ακόμη! Δώστε τους ένα μικρό –συμβολικό- δώρο για το καλό, αλλά και για να θυμούνται το τραπέζι σας για πάντα!
Η νύχτα για εσάς βέβαια δεν τελειώνει καθώς ακολουθεί ίσως η απαιτητικότερη στιγμή της βραδιάς, το πλύσιμο των πιάτων! Φροντίστε λοιπόν τον εαυτό σας χρησιμοποιώντας το Ava, που θα βοηθήσει αποτελεσματικά στο πλύσιμο των πιάτων αλλά και θα σας φροντίσει όπως εσείς φροντίσατε για τα αγαπημένα σας πρόσωπα!
http://www.epithimies.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις