Η Maria Dimitriou κοινοποίησε τη δημοσίευση της Συνταγές Μαγειρικής.
Πανεύκολη τούρτα παγωτού με 5 υλικά!
Τα
παγωτά αυτή την εποχή έχουν την τιμητική τους. Τόσοι εσείς όσο και τα
παιδιά τρελαίνονται με τη γεύση τους και δεν σταματούν μόνο στο ένα!
Εμείς λοιπόν έχουμε τη λύση ώστε να έχετε το παγωτό στο σπίτι σας με
υγιεινά υλικά…
Τα παγωτά αυτή την εποχή έχουν την τιμητική τους. Τόσοι εσείς
όσο και τα παιδιά τρελαίνονται με τη γεύση τους και δεν σταματούν μόνο
στο ένα!
Εμείς λοιπόν έχουμε τη λύση ώστε να έχετε το παγωτό στο σπίτι σας με υγιεινά υλικά και μπορείτε να το τρώτε όποια ώρα θελήσετε. Δεν έχετε παρά να φτιάξετε χρησιμοποιώντας μόνο 5 υλικά την πιο νόστιμη τούρτα παγωτού!
ΥΛΙΚΑ:
1 ερμόλ (σαντυγι) • 1 γάλα ζαχαρούχο • 1 γάλα εβαπορέ • 24 μπισκοτα ορεο • 3 κουταλιές ρόφημα κακάο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Παίρνουμε το ερμόλ και το χτυπάμε στο μίξερ μέχρι να γίνει αφράτο και να φουσκώσει λίγο. 2. Στη συνέχεια ρίχνουμε το ζαχαρούχο γάλα και το εβαπορέ. 3. Χτυπάμε καλά μέχρι το μίγμα να γίνει ομοιόμορφο. 4. Βάζουμε το μίγμα στην κατάψυξη και το αφήνουμε να πήξει λιγάκι. 5. Όταν δούμε ότι το μίγμα αρχίζει να πήζει, αρχίζουμε την διαδικασία με μπισκοτα ορεο που θα φτιάξουν το παντεσπάνι μας. 6. Βάζουμε σε ένα κατσαρολάκι 2 κούπες νερό και ρίχνουμε τις 3 κουταλιές κακάο. 7. Μόλις το ρόφημα είναι έτοιμο, το αδειάζουμε σε ένα μπολάκι. 8. Παίρνουμε ένα-ένα τα μπισκοτα, τα βουτάμε μέσα στο ρόφημα και συγχρόνως τα στρώνουμε στο ταψάκι μας. 9. Κάνουμε την πρώτη στρώση από μπισκοτα και από πάνω προσθέτουμε την μισή κρέμα. 10. Ακολουθεί και δεύτερη στρώση από μπισκοτα με την διαδικασία που προαναφέραμε. 11. Ρίχνουμε από πάνω και την υπόλοιπη κρέμα και η τούρτα μας είναι έτοιμη. 12. Την βάζουμε στην κατάψυξη και μετά από 2-3 ώρες έχουμε ένα υπέροχο γλύκισμα.
Πηγή
Εμείς λοιπόν έχουμε τη λύση ώστε να έχετε το παγωτό στο σπίτι σας με υγιεινά υλικά και μπορείτε να το τρώτε όποια ώρα θελήσετε. Δεν έχετε παρά να φτιάξετε χρησιμοποιώντας μόνο 5 υλικά την πιο νόστιμη τούρτα παγωτού!
ΥΛΙΚΑ:
1 ερμόλ (σαντυγι) • 1 γάλα ζαχαρούχο • 1 γάλα εβαπορέ • 24 μπισκοτα ορεο • 3 κουταλιές ρόφημα κακάο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Παίρνουμε το ερμόλ και το χτυπάμε στο μίξερ μέχρι να γίνει αφράτο και να φουσκώσει λίγο. 2. Στη συνέχεια ρίχνουμε το ζαχαρούχο γάλα και το εβαπορέ. 3. Χτυπάμε καλά μέχρι το μίγμα να γίνει ομοιόμορφο. 4. Βάζουμε το μίγμα στην κατάψυξη και το αφήνουμε να πήξει λιγάκι. 5. Όταν δούμε ότι το μίγμα αρχίζει να πήζει, αρχίζουμε την διαδικασία με μπισκοτα ορεο που θα φτιάξουν το παντεσπάνι μας. 6. Βάζουμε σε ένα κατσαρολάκι 2 κούπες νερό και ρίχνουμε τις 3 κουταλιές κακάο. 7. Μόλις το ρόφημα είναι έτοιμο, το αδειάζουμε σε ένα μπολάκι. 8. Παίρνουμε ένα-ένα τα μπισκοτα, τα βουτάμε μέσα στο ρόφημα και συγχρόνως τα στρώνουμε στο ταψάκι μας. 9. Κάνουμε την πρώτη στρώση από μπισκοτα και από πάνω προσθέτουμε την μισή κρέμα. 10. Ακολουθεί και δεύτερη στρώση από μπισκοτα με την διαδικασία που προαναφέραμε. 11. Ρίχνουμε από πάνω και την υπόλοιπη κρέμα και η τούρτα μας είναι έτοιμη. 12. Την βάζουμε στην κατάψυξη και μετά από 2-3 ώρες έχουμε ένα υπέροχο γλύκισμα.
Πηγή
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου