Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2018

Βλέπω μπροστά μου μόνο τοίχο

Ο χρήστης Maria Dimitriou κοινοποίησε ένα σύνδεσμο.
 
creativebizlab.com
Πόσες φορές το έχω ακούσει… Πόσο σας καταλαβαίνω…
 
 
Πόσες φορές το έχω ακούσει… Πόσο σας καταλαβαίνω…

Αυτό το συναίσθημα ότι όλοι οι άλλοι – τουλάχιστον αυτοί που θαυμάζεις – είναι ήδη πολύ μπροστά κι εσύ έχεις μείνει πίσω. Ότι θα έπρεπε να είχες κάνει πολλά πράγματα με διαφορετικό τρόπο, ότι τώρα είναι αργά και ότι – και κυρίως αυτό – δεν ξέρεις πώς να βγεις από αυτό το αδιέξοδο. Βλέπεις μόνο τοίχο μπροστά…

Μιλάω για το θέμα της δουλειάς, μιας δουλειάς που σε πνίγει, που σε κάνει να νιώθεις ότι κάνεις πολύ λιγότερα από αυτά που είσαι, από αυτά που μπορείς να δώσεις. Θέλεις να εκφράσεις αυτό που έχεις μέσα σου, να δημιουργήσεις κάτι με αξία και δε σε αφήνουν – ίσα ίσα μπορεί και να “τιμωρηθείς” που πας να ξεφύγεις από τη μετριότητα.

Σε καταλαβαίνω τόσο που θέλω να έρθω να σε αγκαλιάσω, να σε πιάσω από τους ώμους και να σε ταρακουνήσω, να σε πάρω από το χέρι και να σου δείξω το πώς ΜΠΟΡΕΙΣ να ξεφύγεις. Αρχικά, να ανοίξεις το παράθυρο να μπει φως, να πάρεις ανάσες και σιγά-σιγά, λίγο-λίγο να βρεις και την πόρτα. Δε χρειάζεται να την ανοίξεις αμέσως, αρκεί να ξέρεις ότι είναι εκεί, ότι πλέον θα είσαι σε θέση, όταν θα είναι η κατάλληλη στιγμή, να την ανοίξεις και να βγεις έξω.

Και να πάρεις ένα καινούριο δρόμο, ένα φωτεινό δρόμο, έναν δύσκολο δρόμο, που σε οδηγεί προς τα εκεί που μέσα σου ξέρεις ότι πρέπει να πας. Δε χρειάζεται να ξέρεις ακριβώς πού θα καταλήξεις μετά από χρόνια, το σημαντικό είναι να προχωράς με μικρά, σταθερά, συστηματικά βήματα προς τη σωστή κατεύθυνση.

Και η σωστή κατεύθυνση είναι η εξωστρέφεια, είναι η έλλειψη συνόρων, είναι όλες οι χώρες του κόσμου. Και αυτό ξεκινάει από τη δημιουργία και τη συνεργασία, ξεκινάει από το να ΘΕΛΕΙΣ πραγματικά να ανοίξεις αυτό το παράθυρο στον κόσμο, να βγεις από το αδιέξοδο, να πάψεις να βλέπεις μπροστά σου τοίχο.
Διαβάστε τις ιστορίες δημιουργών που προχώρησαν στις αγορές του εξωτερικού:
Και αυτή τη στιγμή δε χρειάζεται να έχεις την παραμικρή ιδέα ΠΩΣ θα το κάνεις. Αυτό θα στο δείξουμε εμείς που το κάναμε πράξη και για μας και για την ομάδα μας. Έλα να μας ακούσεις, έλα να σε ακούσουμε, έλα να σου δείξουμε.

OPEN DAY
ΤΡΙΤΗ 23 & ΤΕΤΑΡΤΗ 24 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ - ATHENS LAB
ΔΕΥΤΕΡΑ 22 & ΠΕΜΠΤΗ 25 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ - LIVE ONLINE

Είστε καλεσμένοι στo δωρεάν εργαστήριο του Creative Bizlab, προκειμένου να σας ενημερώσουμε για τις νέες τάσεις της αγοράς του internet και τις προϋποθέσεις επιτυχίας για να πουλήσετε τα προϊόντα σας σε όλο τον κόσμο.

Θα σας δώσουμε πολύτιμη πληροφόρηση που σας βοηθήσει να αρχίσετε και να αναπτύξετε τη δημιουργική σας δραστηριότητα online! ​​ΔΩΡΕΑΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ
ATHENS LAB (Μαυρομιχάλη 1 Αθήνα)
  • Τρίτη 23 Οκτωβρίου: 10:30πμ - 12:30μμ​
  • Τετάρτη 24 Οκτωβρίου: 6:00μμ - 8:00μμ

LIVE ONLINE (διαδικτυακά)
  • Δευτέρα 22 Οκτωβρίου: 11:00πμ - 12:30μμ​
  • Πέμπτη 25 Οκτωβρίου: 6:00μμ - 7:30μμ


Leave a Reply.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις