Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2018

Σοκολάτα εύκολη τούρτα

Ο χρήστης Maria Dimitriou κοινοποίησε ένα βίντεο.



-0:56
867 προβολές
Pasta & Yemek Tarifleri
Çikolatalı kolay pasta
Kek için;
3 adet yumurta
1 su bardağı toz şeker
Yarım çay bardağı sıvı yağ
1 su bardağı süt
3 yemek kaşığı kakao
2.5 su bardağı un
1 paket vanilya
1 paket kabartmatozu

Keki ıslatmak için;
1-1.5 su bardağı süt

Krema için;
2 poşet krem şanti
1 su bardağı süt
100 gr labne peyniri
Yarısına 2 yemek kaşığı kahvaltılık çikolata (sarelle,torku vs)

Çikolatalı sos için;
200 ml kremayı ısıtıp 200 gr sütlü-bitter çikokatayı ekleyip karıştırın.

Üzeri için;
Siyah ve beyaz çikolata rendesi

Yapılışı: Yumurta ve şekeri en az 5 dk çırpın. Ardından sıvı malzemeleri ekleyip biraz daha çırpın. Kuru malzemeleri de eleyerek ekleyip çok az çırpın ve yağlı kağıt serdiğiniz 26 cm çapındaki kelepçeli kalıba ya da borcama neyde yapmak istiyorsanız kek harcını dökün. 180 derecede ısıtılmış fırında pişirin. Kürdanla kontrol edin. Fırından çıktığında 3-5 dk geçtikten sonra oda sıcaklığındaki ya da soğuk sütü kekin üzerine dökün.(kekin daha düzgün olması için kabarmış kısmını aldım) Ardından kremayı hazırlayın. Süt 2 poşet krem şanti ve labneyi katılaşana kadar çırpın. İki ayrı kaba bölüp yarısına kahvaltılık çikolatayı ekleyin ve çırpın. Kekin üzerine önce çikolatalı kremayı sonra beyaz kremayı sürün ya da sıkın. Çikolatalı krema henüz donmadığı için beklememek için beyaz kremayı sıktım. Birbirine karışmamadı için. Bu şekilde buzdolabında biraz soğutun. Sonra çikolata sosunu dökün. Bu şekilde de buzdolabında dinlendirin. Dilimleyip dilediğiniz gibi süsleyin afiyet olsun 😊
pacikanin_mutfagi



Σοκολάτα εύκολη τούρτα
Για την τούρτα.
3 αυγά
1 νερό κούπες ζάχαρη
Μισά φλιτζάνια τσαγιού υγρό λάδι
1 νερό γάλα γάλα
3 κουταλιές της σούπας κακάο
2.5 νερό νερό
1 πακέτα βανίλια
1 πακέτο kabartmatozu

Για να εμποτισμού την τούρτα ·
1-1.5 νερό γάλα γάλα

Για την κρέμα γάλακτος ·
2 σακούλα με σαντιγί
1 νερό γάλα γάλα
100 γρ labne τυρί
2 κουταλιές της σούπας πρωινό σοκολάτα στη μέση (sarelle, ροπή κλπ)

Για τη σάλτσα σοκολάτας ·
Προσθέστε 200 ml κρέμας και προσθέστε 200 gr γάλα-Μαύρη σοκολάτα και ανακατέψτε το.

Για πάνω,
Μαύρη και λευκή σοκολάτα τρίφτη

Κατασκευή: χειροκρότημα αυγά και ζάχαρη τουλάχιστον 5 λεπτά. Τότε προσθέστε υγρά συστατικά και χειροκροτήστε λίγο ακόμα. Αν θέλετε να προσθέσετε τα ξηρά υλικά εξαλείφοντας τα ξηρά υλικά, και θα μπορείτε να πατήσετε τα δίδακτρα της τούρτας στη διάμετρο των 26 cm της διαμέτρου 26 cm του cook το σε θερμαινόμενο φούρνο στους 180 βαθμούς - Ναι. Δες το με την οδοντογλυφίδα. Όταν βγεις από το φούρνο, θα μπορείς να αγγίξεις το δωμάτιο σου ζέστη ή κρύο γάλα στην τούρτα μετά (έχω το φουσκάλες κομμάτι για την τούρτα να είναι πιο λείο) μετά ετοίμασε την κρέμα. Το γάλα είναι 2 σακούλες σαντιγί και χειροκρότημα μέχρι να μπεις στο labneyi. Μπορείς να χωρίσεις δύο διαφορετικούς αγενείς και να προσθέσεις πρωινό σοκολάτα στο μισό και να χειροκρότημα. Πάρε την άσπρη κρέμα μετά την κρέμα σοκολάτας στην τούρτα, ή πίεσε την. Γάμησα τη λευκή κρέμα για να μην περιμένω να ανοίξει η κρέμα σοκολάτας. Για όσους δεν εμπλέκονται. Έτσι γίνεται λίγο πιο δροσερά στο ψυγείο. Τότε άγγιξε τη σάλτσα σοκολάτας. Ας ξεκουραστούμε στο ψυγείο έτσι. Κύβους όπως επιθυμείς, καλοτάξιδο 😊
Pacikanin _ κουζίνα



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις