Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου 2019

κολοκύθια γεμιστές βαρκούλες

Ο χρήστης Maria Dimitriou κοινοποίησε ένα βίντεο.




8.409.291 προβολές
5-6 kabağın içini oyarak kaynayan suda 8 dk kadar haşlayın. Çok uzun tutmayın tekrar fırına atılacağı için dağılabilir. Tavaya biraz zeytinyağı döküp 1 soğanı yemeklik doğrayın. Biraz kavurup 1 yemek kaşığı salça ekleyin. Biraz daha kavurup 300-400 gram kadar kıyma ekleyin. Tuzunu da ilave edip suyunu salıp çekene kadar pişirin. Ayrı bir yerde 2 yemek kaşığı tereyağını eritip 2 yemek kaşığı un ilave edin. Rengi sararıncaya kadar kavurun. 2 su bardağı süt ve tuz ilave edip fokurdayana kadar pişirin. Kıvamı koyu olursa biraz süt ile açabilirsiniz. Videodaki gibi akışkan olsun. Kabakların içine kıymalı harcı doldurun. Beşamel sosu paylaştırın ve kaşar rendesi ile fırına verin. 180 derece fırında kaşarlar eriyip kızarana kadar tutun. Afiyet şifa olsun.. https://www.instagram.com/p/BeqomqTFxrh/…

Βράσε το για περίπου 8 λεπτά σε βραστό νερό από το εσωτερικό του 5-6 κολοκύθα. Μην το κρατάς για πολύ. Μπορεί να απορριφθεί γιατί θα το βάλουν πίσω στο φούρνο. 
Βάλε λίγο ελαιόλαδο στο τηγάνι και κόψε 1 κρεμμύδια στο μαγείρεμα. Ανακατέψτε λίγο και προσθέστε 1 κουταλιές της σούπας. Λίγο ακόμα και προσθέστε μέχρι και 300-400 γραμμάρια κιμά. Προσθέστε το αλάτι και το μαγειρεύετε μέχρι να βγάλει το νερό. ΛΙΏΣΙΜΟ 2 κουταλιές του βουτύρου σε ξεχωριστό μέρος και προσθέστε 2 κουταλιές σούπας αλεύρι. Κάψτε μέχρι το χρώμα να είναι κίτρινο. Προσθέστε 2 ποτήρια νερού και αλάτι και μάγειρα μέχρι να αρχίσει να στεγνώνει. 
Αν η υφή είναι σκοτεινή, μπορείς να την ανοίξεις με λίγο γάλα. Ας είναι υγρό όπως στο βίντεο. Γέμισε τα δίδακτρα του κιμά στις πίτες. 
Κοινοποιήστε τη σάλτσα μπεσαμέλ και βάλτε την στο φούρνο με έναν τρίφτη τσένταρ. Κράτα το μέχρι να λιώσουν οι 180 βαθμοί. Απολαύστε την επούλωση..
https://www.instagram.com/p/BeqomqTFxrh/?taken-by=sumeyyeomer

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις