Μανιτάρια στο λάδι
Ελληνική
Κουζίνα, Συνταγές μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής. Οδηγίες για σίγουρη
επιτυχία από το Νο 1 περιοδικό μαγειρικής I COOK GREEK. ΣΥΝΤΑΓΕΣ
sintages online, Ελληνικές Συνταγές, συμβουλές μαγειρικής, greek
recipes, syntages
Μανιτάρια στο λάδι
0.0/5 βαθμοί (0 ψήφοι)
- Αναμονή: 3 εβδομάδες
- Δυσκολία: πολύ εύκολο
Υλικά
- ½ κιλό μικρά μανιτάρια
- 1 φλιτζάνι του τσαγιού λευκό ξίδι
- 1 κουταλάκι του γλυκού σπόρους κόλιανδρο
- 1 κουταλάκι του γλυκού κόκκους μαύρο πιπέρι
- 1 κουταλάκι του γλυκού θυμάρι
- 1 κουταλάκι του γλυκού δενδρολίβανο
- 3 δαφνόφυλλα
- 5-6 γαρίφαλα
- 2 σκελίδες σκόρδο τριμμένο
- ελαιόλαδο
Εκτέλεση
- Σκουπίζετε τα μανιτάρια και τα βάζετε στη φωτιά με όλα τα υλικά. Προσθέτετε ένα φλιτζάνι του τσαγιού νερό και βράζετε για 10’-15’. Αφήνετε να κρυώσουν και τα βάζετε σε αποστειρωμένο δοχείο με το υγρό, το σκόρδο και τα μπαχαρικά. Σκεπάζετε με ελαιόλαδο, κλείνετε και αφήνετε να μαριναριστούν τουλάχιστον για τρεις βδομάδες πριν τα σερβίρετε.