Τρίτη 10 Ιουλίου 2012

Όλα σού τα'μαθα μα ξέχασα μια λέξη


Δημήτρης Μπουραντάς/ Όλα σού τα'μαθα μα ξέχασα μια λέξη



Ο Δημήτρης Μπουραντάς, εκτός από καταξιωμένος  καθηγητής του Μάνατζμεντ και της Ηγεσίας στη χώρα μας και διεθνώς, είναι και δικαιωματικά βραβευμένος μυθιστοριογράφος. 


Με το έργο του ‘’Όλα σου τα ’μαθα μα ξέχασα μια λέξη’’, αναμφισβήτητα καταφέρνει να ξυπνήσει το σκηνοθετικό ταλέντο που κρύβει μέσα του κάθε αναγνώστης, διεγείροντάς του χαρακτηριστικά όπως αυτά της αυτογνωσίας, της τόλμης και της αστείρευτης δίψας για την καταπάτηση της προσωπικής κορυφής. 


‘Έτσι και εσείς, όπως και εγώ, θα βρεθείτε πολλάκις ταυτισμένοι με τη ζωή των πρωταγωνιστών αυτού του έργου, να αδημονείτε για το τέλος, καθώς ήδη στα μισά θα είστε έτοιμοι για αλλαγή σκηνικών στο θέατρο της ζωής σας. 


Μέσα από τις περιπέτειες του Νίκου και της Άννας, θα αντλήσετε τη δύναμη να κυνηγήσετε όλα όσα δεν τολμήσατε ως τώρα και με την αποκάλυψη της λέξης που ξέχασε να μάθει ο πρώτος στον δεύτερο, θα αισθανθείτε υποχρεωμένος να συνεχίσετε την σκυταλοδρομία που χάραξε ο Δ. Μπουραντάς.


Αν αναρωτηθήκατε ποτέ: ‘’Ποίος είμαι και που θέλω να πάω;’’, τότε αυτό το βιβλίο είναι ένα αξιόλογο βοήθημα για την απάντηση των παραπάνω ερωτημάτων.


Κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Πατακη, 375 σελίδες, στην τιμή των  19,36
σημ. Αν δεν ανοίγουν οι σύνδεσμοι κάντε τους μαρκάρισμα, αντιγραφή, επικόλληση πάνω 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις