πηγή: http://www.facebook.com/photo.php?fbid=301400806633963&set=a.267802963327081.59781.264580240316020&type=1&theater
250 γραμμ. γιαούρτι στραγγιστό
2 κ.σ. μέλι
100 γραμμ. κρέμα γάλακτος χτυπημένη σε παχύρρευστη μορφή
250 γραμμ. γιαούρτι στραγγιστό
2 κ.σ. μέλι
100 γραμμ. κρέμα γάλακτος χτυπημένη σε παχύρρευστη μορφή
250 γραμμ. μπισκότα ολ. άλεσης
διάφορα αποξηραμένα φρούτα ψιλοκομμένα (σύκα, δαμάσκηνα, βερίκοκα κ.ά.) μουσκεμένα σε κονιάκ ή λικέρ της αρεσκείας σας
1/2 φλ. τσαγιού τριμμένα φιστίκια Αιγίνης
Ανακατεύουμε το γιαούρτι με το μέλι και προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος
όπως είναι χτυπημένη σε παχύρρευστη μορφή. Συνεχίζουμε το ανακάτεμα, να
ομογενοποιηθούν πολύ καλά τα υλικά.
Σε ατομικά ποτήρια βάζουμε
τα μπισκότα σπασμένα κι από πάνω ρίχνουμε την κρέμα γιαουρτιού. Τα
τοποθετούμε στο ψυγείο για δύο ώρες, να παγώσουν.
Κόβουμε τα
αποξηραμένα φρούτα και τα βάζουμε να μαλακώσουν σε κονιάκ ή άλλο λικέρ.
Σερβίρουμε την κρέμα γιαουρτιού με τα μεθυσμένα φρούτα και τα τριμμένα
φιστίκια Αιγίνης.
σημ. Αν δεν ανοίγουν οι σύνδεσμοι κάντε τους μαρκάρισμα, αντιγραφή, επικόλληση πάνω
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου