Κυριακή 3 Μαρτίου 2013

Ανεβατά με αλμυρή μυζήθρα

Ανεβατά με αλμυρή μυζήθρα
Προστέθηκε από , 04.07.10

Περιγραφή

Έψαχνα καιρό να βρω μια συνταγή με αλμυρή μυζήθρα και τελικά την βρήκα. Εύκολη και λαχταριστή.
Ανεβατά με αλμυρή μυζήθρα

    Τι χρειαζόμαστε:

    Για τη ζύμη:
    • 1 ποτήρι ελαιόλαδο γεμάτο (το κλασικό ποτηράκι που είχαν οι παππούδες για να πίνουν το ούζο τους)
    • 3 ποτήρια (απ' το ίδιο ποτήρι) χλιαρό νερό
    • 1 σφηνάκι ρακί
    • μισό φακελάκι μαγιά (ας είναι και περισσότερο)
    • λίγο αλάτι
    • αλεύρι όσο πάρει (800-900γρ)
    Για τη γέμιση:
    • μισό κιλό μυζήθρα
    Στα γρήγορα
    Κουζίνα
    Περιέχει









     Φτιάχνει
    24-25 κομμάτια

    Πως το κάνουμε:

     σημ.  Αν  δεν  ανοίγουν  οι σύνδεσμοι  κάντε τους μαρκάρισμα, αντιγραφή, επικόλληση  πάνω

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Δημοφιλείς αναρτήσεις